«Καλύτερη επενδυτική τράπεζα στην Ελλάδα» για 2η φορά η Citi

«Καλύτερη επενδυτική τράπεζα στην Ελλάδα» για 2η φορά η Citi

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα ετήσια βραβεία Global Euromoney Awards for Excellence, η Citi Ελλάδος αναδείχθηκε «Καλύτερη επενδυτική τράπεζα στην Ελλάδα» για δεύτερη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια. Oπως δήλωσε και ο κ. Αιμίλιος Κυριάκου, διευθύνων σύμβουλος Citi Ελλάδος: «H σημαντική αυτή διάκριση, δεύτερη φορά που απονέμεται στη Citi Ελλάδος τα τελευταία πέντε χρόνια, αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς, αλλά κυρίως δέσμευση να στηρίζουμε αποφασιστικά τους πελάτες μας προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες και καινοτόμες λύσεις. Το βραβείο αυτό είναι μία ακόμη αναγνώριση του επιπέδου του προσωπικού μας και της πελατοκεντρικής μας φιλοσοφίας και αντανακλά την επιτυχή προσπάθεια της Citi στην προσέλκυση σημαντικών ξένων επενδύσεων στη χώρα».

Ο κ. Θοδωρής Γιατράκος, επικεφαλής επενδυτικής τραπεζικής για την Ελλάδα και την Κύπρο, είπε: «Παρά το αντίξοο οικονομικό περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούνται να επιχειρήσουν οι ελληνικές εταιρείες, το επενδυτικό ενδιαφέρον παραμένει έντονο και δημιουργούνται στρατηγικές ευκαιρίες για τους πελάτες μας. Τούτο επιβάλλει συνεργασίες και σχέσεις με σταθερά θεμέλια, δημιουργικότητα, ευελιξία, καινοτομία, γνώση και παγκόσμια εμπειρία. Ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους στη Citi».

Η Citi αναδείχθηκε «Καλύτερη επενδυτική τράπεζα για τις αναδυόμενες αγορές», «Καλύτερη τράπεζα για συναλλαγές» και «Καλύτερη τράπεζα για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα» από το Euromoney, το παγκοσμίως διακεκριμένο περιοδικό των οικονομικών αγορών, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των ετήσιων βραβείων Awards for Excellence.

Το Euromoney δήλωσε, μεταξύ άλλων, σχετικά με το δίκτυο της Citi για τις αναδυόμενες αγορές ότι «η Citi κατά τους τελευταίους 12 μήνες συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους πελάτες της και τους ανταγωνιστές της. Διατήρησε την ηγετική της θέση σε όλα τα προϊόντα της, υποστηριζόμενη από μεγάλης κλίμακας πωλήσεις και συναλλαγές, τον ισολογισμό της και την παρουσία της στις χώρες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή