Περισσότερα φιλέματα από την Aegean

Περισσότερα φιλέματα από την Aegean

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πάρα πολλά κεράσματα σε ακόμα περισσότερους επισκέπτες επιστρέφει η ενέργεια της Aegean, «Φίλεψέ τους». Η Aegean συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά την πρωτοβουλία που βοήθησε στην ανάδειξη της ελληνικής φιλοξενίας σε όλο τον κόσμο, μέσα από τα φιλέματα που προσφέρθηκαν από Ελληνες σε πτήσεις αναχώρησης ξένων επιβατών, οι οποίοι είχαν επισκεφθεί τη χώρα μας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Φέτος η ενέργεια επιστρέφει με τη συμβολή ντόπιων παραγωγών.

Συγκεκριμένα, η Aegean δίνει την ευκαιρία στους Ελληνες παραγωγούς να προσφέρουν τα προϊόντα τους για να φθάσουν σε κάθε γωνιά του κόσμου, έτσι ώστε όλοι μαζί να αναδείξουμε την πιο όμορφη και φιλόξενη εικόνα της Ελλάδας και να ευχαριστήσουμε χιλιάδες ξένους επισκέπτες που προτίμησαν τη χώρα μας για τις διακοπές τους.

Οι ντόπιοι παραγωγοί μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο www.filepsetous.gr, έτσι ώστε επιβάτες από όλο τον κόσμο να γνωρίσουν τα αυθεντικά ελληνικά προϊόντα τους.

Με την πρόσκληση αυτή τοποθετείται στο επίκεντρο της ενέργειας η προώθηση των ελληνικών προϊόντων εκτός συνόρων. Η Aegean διαθέτει για τον λόγο αυτό όλα τα κανάλια επικοινωνίας της, καθώς και μηχανισμό προβολής και διανομής των φιλεμάτων από πέντε αεροδρόμια: της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου, της Ρόδου και της Καλαμάτας.

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα διαρκέσει έως και τις 8 Αυγούστου 2016. Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί θα πρέπει να στείλουν δείγμα του προϊόντος τους στο Τμήμα Προμηθειών της Aegean [Olympic Air (K57), Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», 19019 Σπάτα], έως τις 10 Αυγούστου.

Με την ενέργεια «Φίλεψέ τους» η Aegean αναδεικνύει τη φιλοξενία και την ομορφιά των Ελλήνων. Οποιοσδήποτε από κάθε σημείο της χώρας έχει τη δυνατότητα να φιλέψει κάποιον ξένο με προϊόντα από τη γη μας.

Το «φίλεμα» αυτό αποτελεί ένδειξη ευγνωμοσύνης για αυτούς που ταξιδεύουν μέχρι εδώ για να γνωρίσουν από κοντά τη χώρα μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή