Ενίσχυση εσόδων και κρατήσεων για την Best Western στην Ελλάδα

Ενίσχυση εσόδων και κρατήσεων για την Best Western στην Ελλάδα

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύξηση 10% παρουσίασαν για το πρώτο εξάμηνο του έτους τα έσοδα και οι διανυκτερεύσεις των ξενοδοχείων-μελών του ξενοδοχειακού ομίλου Best Western στην Ελλάδα, μέσω των κρατήσεων από τα δικά του συστήματα.

Αυτό ανακοίνωσε το ελληνικό γραφείο του διεθνούς ομίλου με έδρα την Αθήνα, το οποίο έχει και την ευθύνη των ξενοδοχείων-μελών της Best Western στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ειδικότερα, το Best Western γραφείο της Ελλάδας, με πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο την κ. Κάρολ Μάριοτ, έχει την ευθύνη των ξενοδοχείων-μελών του ομίλου σε 13 χώρες.

Συνολικά, τα 45 ξενοδοχεία που βρίσκονται υπό την ομπρέλα του ομίλου στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης παρουσίασαν για το πρώτο εξάμηνο του έτους αύξηση κατά 17%, μέσω των δικών του συστημάτων τόσο στις διανυκτερεύσεις όσο και στα έσοδα.

Σε διεθνές επίπεδο η Best Western προχώρησε πέρυσι σε σημαντικές συμφωνίες, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα για το 2016 τον διπλασιασμό των κρατήσεων και του εσόδου που τελικά διένειμε στα ξενοδοχεία της, μέσω του κεντρικού της συστήματος κρατήσεων. Από τις συμφωνίες αυτές ξεχωρίζει αυτή με την Expedia, που δίνει τη δυνατότητα στα Best Western ξενοδοχεία να διαχειρίζονται ενιαία τις τιμές τους, μέσω του δικού τους συστήματος κρατήσεων.

Επίσης έκλεισε συνεργασία με τον τουριστικό οργανισμό της Κίνας C-trip, που εξασφαλίζει ακόμα καλύτερη διείσδυση στην αγορά της Ασίας, ενώ ανανέωσε τη συμφωνία για 3 χρόνια με τη Radius, που αριθμεί εκατοντάδες τουριστικά πρακτορεία μέλη σε όλο τον κόσμο. Η Best Western, συμπληρώνοντας φέτος 70 χρόνια παρουσίας στη διεθνή τουριστική αγορά και έχοντας προχωρήσει σε ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας, διαθέτει έξι ξενοδοχειακές αλυσίδες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή