Προώθηση ελληνικών τροφίμων στην Ασία

Προώθηση ελληνικών τροφίμων στην Ασία

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιχειρηματική αποστολή, αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων, στο Τόκιο και στη Σεούλ, από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου 2016, προγραμματίζει η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.), στο πλαίσιο των δράσεών της για το 2016.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στόχος της αποστολής είναι η ενίσχυση των εξαγωγών των ελληνικών επιχειρήσεων στις αγορές της Ιαπωνίας και της Δημοκρατίας της Κορέας. Η επιχειρηματική αποστολή αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης των συναντήσεων Β2Β που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη από τις 30 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου 2016 με αγοραστές από τις συγκεκριμένες χώρες.

Οι ελληνικές εταιρείες που θα πάρουν μέρος στην αποστολή θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με εταιρείες των ενδιαφερόντων τους, να διερευνήσουν δυνατότητες συνεργασίας και να ενημερωθούν για τις συνθήκες αγοράς, για τον ανταγωνισμό και κυρίως για τις προοπτικές που διανοίγονται στην Ιαπωνία και στη Δημοκρατία της Κορέας.

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην επιχειρηματική αποστολή μπορούν να δουν την πρόσκληση συμμετοχής και το έντυπο εγγραφής αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε., www.enterprisegreece.gov.gr.

Η Enterprise Greece είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και για την προώθηση των εξαγωγών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή