Μήνυμα ΟΠΑΠ στην κυβέρνηση για την επένδυση στα VLTs

Μήνυμα ΟΠΑΠ στην κυβέρνηση για την επένδυση στα VLTs

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνο εφόσον θεσπιστεί ένα λογικό και ισορροπημένο κανονιστικό και ρυθμιστικό πλαίσιο, που να βασίζεται στις παγκόσμιες πρακτικές, θα επανεκκινήσει η μεγάλη επένδυση του ΟΠΑΠ για την ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων VLTs (παιγνιομηχανές), τόνισε χθες, στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης με αναλυτές, ο νέος διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ. Με τον τρόπο αυτό, έστειλε και σαφές μήνυμα ότι αν δεν αλλάξει το υφιστάμενο πλαίσιο, δεν προβλέπεται να προχωρήσει η σχετική επένδυση, η οποία μεταφράζεται σε σημαντικά έσοδα για το Δημόσιο και προβλέπει τη δημιουργία πολλών νέων θέσεων εργασίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, ο οποίος πάντως ανέφερε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τη νέα ηγεσία της ΕΕΕΠ. Ειδικότερα, τόνισε ότι «είχαμε επικοινωνία σε θετικό κλίμα με τον νέο πρόεδρο, σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν. Από κοινού είπαμε ότι θα συνεχιστεί ο διάλογος για όλα τα θέματα και ότι θα έχουμε πιο συχνή επικοινωνία». Επίσης, σε ερωτήσεις αναλυτών για την κατάσταση που επικρατεί στον διαδικτυακό στοιχηματισμό, ο κύριος Κόουπ είπε ότι αυτή είναι χαοτική και ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει άνισο ανταγωνισμό. Η κατάσταση αυτή πρέπει να ρυθμιστεί με σεβασμό στα αποκλειστικά δικαιώματα του ΟΠΑΠ.

Αναφορικά με το υφιστάμενο δίκτυο πρακτορείων, η διοίκηση του ΟΠΑΠ, διά του διευθύνοντος συμβούλου, Ντάμιαν Κόουπ, προανήγγειλε νέες επενδύσεις στα καταστήματα και εισαγωγή νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Ειδικότερα, θα τοποθετηθούν συσκευές για αυτόματη εξυπηρέτηση πελατών, οι οποίες είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Παράλληλα, αναμένονται βελτιώσεις και στο επίπεδο έμφασης που δίνεται στον μεγάλο αριθμό προϊόντων που διαθέτει ο ΟΠΑΠ. Οπως ανέφερε ο κ. Κόουπ, «έχω αποφασίσει ότι θα έχουμε μια νέα ομάδα προϊόντων, που θα καθοδηγείται από τον επικεφαλής προϊόντων. Τα καθήκοντα της ομάδας αυτής θα περιλαμβάνουν τη βελτίωση των υφιστάμενων προϊόντων, ειδικά του αθλητικού στοιχηματισμού, την εισαγωγή νέων προϊόντων, όπως καλύτερα προϊόντα Virtual, καθώς και τα VLTs, εφόσον θεσπιστεί ένα λογικό και ισορροπημένο κανονιστικό και ρυθμιστικό πλαίσιο. Επίσης θα προσφέρουμε νέες υπηρεσίες, πέραν των τυχερών παιχνιδιών, όπως αυτές της Payzone», σημείωσε ο κ. Κόουπ. Η Payzone, η οποία εξαγοράστηκε από τον ΟΠΑΠ προ διετίας, είναι προμηθευτής των προπληρωμένων καρτών Paysafecard, που χρησιμοποιούνται σχεδόν αποκλειστικά για διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή