Σκεφτήκατε ποτέ πως θα ήταν να μπορούσατε να επιλέξετε τον ηλιακό θερμοσίφωνα που σας ταιριάζει;

Σκεφτήκατε ποτέ πως θα ήταν να μπορούσατε να επιλέξετε τον ηλιακό θερμοσίφωνα που σας ταιριάζει;

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκεφτήκατε ποτέ πως θα ήταν να μπορούσατε να επιλέξετε τον ηλιακό θερμοσίφωνα που σας  ταιριάζει χωρίς να φύγετε από το σπίτι σας και μέσα από την άνεση του;

Το esolarshop.net η μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη ιστοσελίδα για αγορές ηλιακών συστημάτων θερμοσίφωνα ήρθε για να σας καλύψει αυτή την ανάγκη.

Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως..

Ηλιακοί θερμοσίφωνες Glass

Ηλιακοί θερμοσίφωνες ΙΝΟΧ,

• Ηλεκτρικοί θερμοσιφωνες,

• Συλλέκτες

• Ηλεκτρομπόιλερ,

..το esolarshop.net σας προσφέρει τον ευκολότερο τρόπο να αξιολογήσετε, να συγκρίνετε και να αγοράσετε το θερμοσίφωνα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Η ιστοσελίδα είναι πολύ φιλική προς το χρήστη καθώς προσφέρει ένα πολύ εύκολο τρόπο περιήγησης. Απλά επιλέξτε τη κατηγορία προϊόντος που σας ταιριάζει, επιλέξτε τη χωρητικότητα του σε λίτρα και αυτόματα θα εμφανιστούν όλα τα προϊόντα βάση των αποτελεσμάτων που επιλέξατε.

Εκεί θα βρείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος μαζί με σχόλια από άλλους επισκέπτες που αγόρασαν το συγκεκριμένο προϊόν.

Το esolarshop.net επιτρέπει επίσης στους επισκέπτες του να δημιουργήσουν το δικό τους λογαριασμό στην ιστοσελίδα, όπου μπορούν στη συνέχεια να αναρτούν τα δικά τους σχόλια σχετικά με τις αγορές που έκαναν και να τις βαθμολογούν βάση της εμπειρίας τους με το προϊόν.

Ένα καινοτόμο σύστημα εκ μέρους των ανθρώπων πίσω από την ιστοσελίδα καθώς επιτρέπει να εμφανίζονται πραγματικά σχόλια από πραγματικούς αγοραστές. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάνατε τη σωστή επιλογή με την αγορά του ηλιακού θερμοσίφωνα σας.

Οι αγορές σας γίνονται εύκολα, άνετα και προπάντων ασφαλισμένα καθώς η ιστοσελίδα υποστηρίζει αγορές μέσω VISA,MASTER CARD, PAYPAL, έμβασμα σε λογαριασμό στην EUROBANK και στην Τράπεζα Πειραιώς.

Οι παραγγελίες μπορούν αν γίνουν είτε διαδικτυακά, είτε τηλεφωνικά αφού περιηγηθείτε πρώτα στην ιστοσελίδα και καταλήξετε στο μοντέλο που θέλετε να αγοράσετε.

Η ιστοσελίδα δέχεται παραγγελίες από Δευτέρα με Παρασκευή και τα προϊόντα αποστέλλονται εντος 48 ωρών με αυτοκίνητο της εταιρείας (εάν μένετε εντος αττικής) ή με courier ή πρακτορείο εάν μένετε εκτός Αττικής.

Ένα από τα ποιο δυνατά χαρακτηριστικά της esolarshop.net είναι ότι προσφέρει στο καταναλωτή την ευκαιρία να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα το παραλάβει και να του επιστραφούν τα χρήματα του, χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει το λόγο της απόφασης του. Φυσικά τα επιστραφέντα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στη ίδια κατάσταση που παραλήφθηκαν.

Αυτό ‘’προσθέτει βαθμούς’’ στην εμπιστοσύνη και στη  σιγουριά της σωστής και ποιοτικής αγοράς που νοιώθει ο καταναλωτή καθώς δεν έχει τίποτα να χάσει με την αγορά που θα πραγματοποιήσει μέσα από το esolarshop.net

Είτε είστε επαγγελματίας, νέο ζευγάρι ή απλά ψάχνετε για ένα ποιο αποδοτικό σύστημα ηλιακού θερμοσίφωνα τότε η επίσκεψη σας στο esolarshop.net είναι αναγκαία.

ΔΙΕΥ: Ηρακλείτου 32 & Γούναρη, 16674, Γλυφάδα, Ελλάδα

ΤΗΛ: 210 9601013 EMAIL: [email protected]  WEB: http://www.esolarshop.net

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή