ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

To CNN International προβάλλει την APIVITA και την Ελληνική επιχειρηματικότητα

to-cnn-international-provallei-tin-apivita-kai-tin-elliniki-epicheirimatikotita-2151127

Μία πολύ σημαντική προβολή για την εταιρεία αλλά και την ελληνική επιχειρηματικότητα γενικότερα αποτελεί το πρόσφατο (προβλήθηκε στις 7/9) αφιέρωμα του CNN International στην APIVITA.

Τα προϊόντα της APIVITA, η ίδια η εταιρεία, η ιστορία της αλλά η σημερινή της εγχώρια και διεθνής δραστηριότητα αποτέλεσαν το αντικείμενο στην εκπομπή «Traders», μία παραγωγή του CNN Money.

Πρόκειται για μία σειρά εκπομπών που παρουσιάζει επιχειρηματίες και επιχειρήσεις από ολόκληρο τον κόσμο οι οποίοι αξιοποιούν και αναδεικνύουν τοπικά χαρακτηριστικά και πρώτες ύλες, εφαρμόζουν καινοτόμες ιδέες και χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια και ανάπτυξη.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει συνεντεύξεις των ιδρυτών της APIVITA Νίκου και Νίκης Κουτσιανά, καθώς και εκτεταμένη παρουσίαση των βιοκλιματικών εγκαταστάσεων, των μελισσιών αλλά και των οικονομικών και εξαγωγικών στοιχείων της εταιρείας.

Υπό τον τίτλο «Natural beauty brand Apivita beats Greek recession» (Η εταιρεία φυσικών καλλυντικών APIVITA νικάει την Ελληνική ύφεση) αφηγείται την ιστορία για το πώς η πρώτη Ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών με όραμα, φιλοσοφία, καινοτομία, εξωστρέφεια, αλλά και αδιάλειπτη πίστη σε όλα τα παραπάνω, καταφέρνει να ξεπερνάει τις προκλήσεις και τις δυσκολίες του σύγχρονου οικονομικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Η εκπομπή είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του CNN στον παρακάτω σύνδεσμο http://money.cnn.com/video/news/2016/09/06/apivita-greek-bees.cnnmoney/index.html

Για την εταιρεία και τους ανθρώπους της, η συγκεκριμένη προβολή και αναγνώριση αποτελεί μία επιβράβευση των προσπαθειών της και μία σημαντική στιγμή στην πορεία των 38 της χρόνων.

Ταυτόχρονα, είμαστε υπερήφανοι που συμβάλλουμε στην θετική προβολή της Ελλάδας και της εγχώριας επιχειρηματικότητας σε ολόκληρο τον κόσμο.