Σύντομα (28/09/16)

3' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεργασία Interamerican με τον όμιλο Σφακιανάκη

Την έναρξη πρότυπης συνεργασίας στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτων ανακοίνωσαν ο όμιλος Σφακιανάκη και η Ιnteramerican. Η συμφωνία, που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του πανελλαδικού συνεδρίου πωλήσεων της Σφακιανάκης, περιλαμβάνει προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου ειδικά σχεδιασμένα από την Ιnteramerican. Τα συγκεκριμένα προγράμματα αφορούν στις μάρκες που αντιπροσωπεύει εμπορικά στη χώρα μας ο όμιλος Σφακιανάκη. Πρόκειται για προγράμματα που λαμβάνουν υπ’ όψιν τα πλεονεκτήματα των μοντέλων, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν στα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά συστημάτων οδικής ασφάλειας. Επιπλέον, η συνεργασία των δύο ομίλων περιλαμβάνει την επανεκπαίδευση για την επαναπιστοποίηση του δικτύου πωλήσεων του ομίλου Σφακιανάκη από το οργανωμένο και αναγνωρισμένο κέντρο εκπαίδευσης της Ιnteramerican. Η εν λόγω πρότυπη συνεργασία σχεδιάστηκε και υλοποιείται από την Executive Insurance Brokers, θυγατρική εταιρεία μεσιτείας ασφαλίσεων του ομίλου Σφακιανάκη, και την Ιnteramerican.

Ζημίες στο εξάμηνο για την Audiovisual

Ο κύκλος εργασιών της εισηγμένης Eπιχειρήσεις Ηχου & Εικόνος (Audiovisual) συμφερόντων του ομίλου Βαρδινογιάννη κατά το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσεως ανήλθε σε 19,56 εκατ. ευρώ για τον όμιλο και 1,82 εκατ. ευρώ για την εταιρεία, έναντι ποσού 16,80 εκατ. ευρώ για τον όμιλο και 1,90 εκατ. ευρώ για την εταιρεία της αντίστοιχης προηγούμενης περιόδου. Η αύξηση αυτή σε επίπεδο ομίλου προέρχεται από την ενσωμάτωση της αποκτηθείσας εταιρείας Σαμαράς Α.Ε. που δραστηριοποιείται στον τομέα εμπορίου γραφικής ύλης και από τη διανομή videogames μέσω της θυγατρικής Ιντερνάσιοναλ Γκέιμινγκ και Εντερτέινμεντ Α.Ε. Τα αποτελέσματα προ φόρων του ομίλου στο α΄ εξάμηνο του 2016 διαμορφώθηκαν σε ζημίες 5,156 εκατ. ευρώ, έναντι ποσού ζημιών 5,236 εκατ. ευρώ της προηγούμενης περιόδου. Αντίστοιχα, τα αποτελέσματα προ φόρων της εταιρείας διαμορφώθηκαν σε ζημίες 3,318 εκατ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο του 2016, έναντι ποσού ζημιών 3,406 εκατ. ευρώ της προηγούμενης περιόδου.Τα αποτελέσματα μετά από φόρους του ομίλου στο α΄ εξάμηνο του 2016 διαμορφώθηκαν σε ζημίες 5,213 εκατ. ευρώ, έναντι επίσης ζημιών 6,736 εκατ. ευρώ της προηγούμενης περιόδου.

Η εξαγωγική δραστηριότητα της Creta Farm επεκτείνεται στα Βαλκάνια και ενισχύεται στην Κύπρο, ενώ πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί συμφωνία με βιομηχανία αλλαντικών μεγάλης ευρωπαϊκής αγοράς για την εκχώρηση των δικαιωμάτων παραγωγής των προϊόντων της κρητικής βιομηχανίας και την αποπληρωμή της με ποσοστά επί των ετήσιων πωλήσεων (royalties). Αντίστοιχη συμφωνία έχει εξασφαλίσει η Creta Farm και στην αγορά της Αυστραλίας. Αυτό δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Φρουζής, γενικός διευθυντής και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, υποστηρίζοντας ότι η βόμβα της κατάρρευσης της εταιρείας Μαρινόπουλος ανέτρεψε τους σχεδιασμούς σχεδόν του συνόλου των προμηθευτικών επιχειρήσεων καταναλωτικών προϊόντων.

Διεθνής διάκριση για τον ΔΑΑ

Στη μεγαλύτερη παγκόσμια συνάντηση αεροδρομίων και αεροπορικών εταιρειών World Routes 2016, το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών για ακόμα μια φορά την πρώτη θέση στην κατηγορία του (4-20 εκατ. επιβάτες). Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΔΑΑ, στον πολύ σημαντικό θεσμό των Routes, οι αεροπορικές εταιρείες αξιολογούν τα προγράμματα υποστήριξης των αεροδρομίων που ανταποκρίνονται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στις προσπάθειές τους για την ανάπτυξη νέων δρομολογίων και την ενδυνάμωση της παρουσίας τους στην τοπική αγορά.

Ελληνικές συμμετοχές στη διεθνή έκθεση ΙΤΒ Asia

Με 4 εταιρείες εκθέτες θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στη προσεχή Διεθνή Εκθεση Τουρισμού ITB Αsia, η οποία πραγματοποιείται από τις 19 μέχρι τις 21 Οκτωβρίου στη Σιγκαπούρη. Συνολικά στην αναπτυσσόμενη για τον διεθνή τουρισμό έκθεση θα λάβουν μέρος 780 εκθέτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, διοργανωτής της ITB Asia, με στόχο την ενίσχυση των επαγγελματικών ευκαιριών και του στρατηγικού networking στην προσεχή διοργάνωση, προχώρησε στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον Singapore Tourism Board που είναι αρμόδιος για την προώθηση της τουριστικής βιομηχανίας της Σιγκαπούρης και τελεί υπό το υπ. Εμπορίου και Βιομηχανίας της χώρας. To Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, αναφέρει ότι υπάρχει δυνατότητα αγοράς κάρτας εισόδου στην έκθεση με έκπτωση έως και 35%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή