Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τα 40 χρόνια Μασούτης

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τα 40 χρόνια Μασούτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στην παραλία Θεσσαλονίκης, με αφορμή τα 40 χρόνια της εταιρείας. Όπως είχε προαναγγελθεί, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της αιωνόβιας ελιάς, δωρεά της οικογένειας Διαμαντή Μασούτη στην πόλη της Θεσσαλονίκης, από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και τον ιδρυτή της εταιρείας, Διαμαντή Μασούτη.

Η Ελένη Τσολάκη παρουσίασε την εκδήλωση και έδωσε ρυθμό με την εξαιρετική εμφάνισή της και την πολύ έξυπνη παρουσίαση. Ο διευθυντής marketing της εταιρείας, Σταμάτης Δαυίδ, μίλησε για την πορεία 40 χρόνων της εταιρείας και για τον σκοπό της εκδήλωσης. Οι προσκεκλημένοι και ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί για την εκδήλωση απόλαυσαν μουσική από Shining Stars, Fortissimo ενώ το κέφι και η ζωντάνια απογειώθηκαν με την εμφάνιση των Onirama. Ο κόσμος πλημμύρισε το χώρο μπροστά από την ελιά του Μασούτη και διασκέδασε με τις αγαπημένες επιτυχίες των Onirama που είναι πολύ αγαπητοί στο κοινό της Θεσσαλονίκης.

Ήταν μια χαρούμενη γιορτή με πολύ κέφι και ενθουσιασμό, προσφορά από την εταιρία Μασούτης για την πόλη, που θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

Εκτός από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας , Αντιδήμαρχοι Τομέων και φορείς της πόλης, καλλιτέχνες και πλήθος κόσμου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή