Στρατηγική συνεργασία ΟΠΑΠ με την GBI Racing

Στρατηγική συνεργασία ΟΠΑΠ με την GBI Racing

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συνεργασία με την GBI Racing στις ελληνικές ιπποδρομίες παρουσίασε το περασμένο Σάββατο ο ΟΠΑΠ. Ειδικότερα η θυγατρική του ομίλου, Ιπποδρομίες Α.Ε., στο πλαίσιο της αγωνιστικής του περασμένου Σαββάτου, παρουσίασε την GBI Racing με την οποία συνεργάζεται από τον περασμένο Ιανουάριο. Ειδικότερα, οι εκπρόσωποι της βρετανικής εταιρείας αλλά και του ομίλου ΟΠΑΠ παρουσίασαν τη στρατηγική συνεργασία και το ιπποδρομιακό προϊόν, ενημέρωσαν διεξοδικά για την απευθείας συμμετοχή των παικτών στο αμοιβαίο στοίχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία, καθώς και για τις επερχόμενες σημαντικές κούρσες στα ιστορικά ιπποδρόμια της Βρετανίας και της Ιρλανδίας.

Σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ, η συνεργασία των δύο δίνει στους Ελληνες παίκτες την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία από τις μεγαλύτερες δεξαμενές ιπποδρομιακού στοιχηματισμού στον πλανήτη, διεκδικώντας σημαντικά κέρδη. Ως γνωστόν, η GBI Racing διοργανώνει τις κορυφαίες διεθνώς βρετανικές και ιρλανδικές ιπποδρομιακές κούρσες, με περισσότερες από 1.500 κούρσες τον χρόνο, δηλαδή, κατά μέσον όρο περισσότερες από τέσσερις κούρσες για κάθε ημερολογιακή ημέρα.

Σημείο αναφοράς στην εκδήλωση της εταιρείας Ιπποδρομίες Α.Ε. ήταν η παρουσία της Χαρλεϊ Τέρνερ, η οποία είναι κορυφαία αναβάτρια παγκοσμίως και πρέσβειρα της GBI Racing.

Η κ. Τέρνερ έχει 764 νίκες στο ενεργητικό της, ρεκόρ 100 νικών σε μία σεζόν και ειδικό τίτλο τιμής από τη βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας. «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σήμερα εδώ στο Μαρκόπουλο», σχολίασε η κ. Τέρνερ, εκθειάζοντας τις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Από την άλλη πλευρά, ο β΄ αντιπρόεδρος της εταιρείας Ιπποδρομίες, Οδυσσέας Χριστοφόρου, χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη συμμετοχή των στελεχών της GBI Racing στην προώθηση των ελληνικών ιπποδρομιών. «Η σημερινή εκδήλωση», είπε, «είναι ενδεικτική της αλλαγής που προωθούμε στις ιπποδρομίες στην Ελλάδα». Το στέλεχος της εταιρείας χαρακτήρισε τις βρετανικές και ιρλανδικές ιπποδρομίες τις καλύτερες στον κόσμο, τόνισε ότι ο όμιλος ΟΠΑΠ, μέσα από ένα δυναμικό αναπτυξιακό πλάνο, κατάφερε να ανατρέψει τη φθίνουσα πορεία του ιππικού δυναμικού και ότι σήμερα διαθέτει περίπου 400 άλογα ενεργά. «Στόχος της εταιρείας μας», κατέληξε ο κ. Χριστοφόρου, «είναι να καταστεί το Μαρκόπουλο προορισμός αναψυχής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή