Ισχυρή παρουσία της Autohellas Hertz στο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας

Ισχυρή παρουσία της Autohellas Hertz στο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σημαντική θέση που κατέχει η Autohellas Hertz στην αγορά της μακροχρόνιας μίσθωσης και οι ισχυρές συνεργασίες που αναπτύσσει με μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά με την παρουσία της στο υψηλού επιπέδου επιστημονικό Διεθνές Συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, ΑΜLI.

Το συνέδριο διοργανώθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 32 χρόνων από την ίδρυσή του και έλαβε χώρα από τις 23-25 αναδεικνύοντας τις νεότερες εξελίξεις σε σημαντικούς τομείς της Ιατρικής. Την  έναρξη των εργασιών του συνεδρίου εγκαινίασε ο Δρ. Βασίλειος Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Autohellas Hertz έδωσε δυναμικά το παρόν στο συνέδριο με ένα εντυπωσιακό περίπτερο παρουσιάζοντας tailor made προγράμματα μακροχρόνιας μίσθωσης που καλύπτουν στο ακέραιο τις μεταφορικές ανάγκες των ιατρών δίνοντας τους επιπλέον την ευκαιρία να κάνουν test drive με το αυτοκίνητο της επιλογής τους. Τους επισκέπτες υποδέχθηκε στο χώρο της Autohellas Hertz ο Εμπορικός Διευθυντής του Operating Leasing κ. Βαγγέλης Φυτάλης.

Η Autohellas Hertz, έφερε πρώτη στην Ελλάδα το 1989 την υπηρεσία του Operating Leasing και μέχρι σήμερα συνεχίζει να καινοτομεί προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις στις μεταφορικές ανάγκες όλων των κλάδων. Eπιπλέον, διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σε 8 χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ρουμανία και Ουκρανία, με περισσότερα από 125 σημεία εξυπηρέτησης, 49 εκ των οποίων σε αεροδρόμια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή