Διεθνής διάκριση για Canaves Οia Santorini

Διεθνής διάκριση για Canaves Οia Santorini

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες διεθνείς διακρίσεις κατέκτησε το πολυτελές ξενοδοχείο Canaves Οia Santorini, στην Οία της Σαντορίνης, από το Conde Nast Traveller που αποτελεί το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό στον κόσμο.

Ειδικότερα, η μονάδα της Σαντορίνης περιλήφθηκε στη λίστα του Conde Nast Traveller με τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη, ενώ κατέλαβε και την πρώτη θέση στη λίστα με τα 20 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στην Τουρκία. Στην ευρωπαϊκή λίστα το Canaves Οia Santorini αποτελεί τη μοναδική ελληνική παρουσία, ενώ τις άλλες θέσεις καταλαμβάνουν ξενοδοχειακές μονάδες από την Ιρλανδία, την Αγγλία, την Ιταλία, την Ελβετία και τη Γαλλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη λίστα με τα 20 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στην Τουρκία, η χώρα μας κατέλαβε 14 θέσεις.

Το Canaves Οia Santorini που κατέλαβε την πρώτη θέση βρίσκεται σε ένα από τα υψηλότερα σημεία της Σαντορίνης. Σμιλεμένες στους λευκούς βράχους παραδοσιακές Κάναβες (οινοποιεία) του 17ου αιώνα έχουν μετατραπεί σε φιλοτεχνημένες σουίτες που συνδυάζουν τη σύγχρονη αισθητική με το παραδοσιακό στοιχείο. Μετά την ανακαίνιση το 2014, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν μία μεγάλη πισίνα με μπαρ κάτω από το νερό και με πανοραμική θέα στην Καλντέρα και το ηφαίστειο. Το ξενοδοχείο, μεταξύ άλλων, δίνει ιδιαίτερα βαρύτητα στην προσέλκυση γαμήλιων τελετών.

Υπενθυμίζεται ότι το 5 αστέρων ξενοδοχείο είχε, επίσης, αναδειχθεί πέρυσι από το Conde Nast Traveller ως το καλύτερο Resort στην Ευρώπη και ένα εκ των κορυφαίων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή