Athens Marriott από το 2018 το Metropolitan

Athens Marriott από το 2018 το Metropolitan

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2018 θα επιστρέψει στην Αθήνα το ξενοδοχειακό σήμα της Μarriott Hotels, έπειτα από συμφωνία που έκλεισε ο όμιλος των ξενοδοχείων Χανδρή με τη Marriott International.

H συμφωνία προβλέπει το ξενοδοχείο του ομίλου Χανδρή Metropolitan, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Συγγρού, να μετονομασθεί σε Athens Marriott Hotel. Θα έχει προηγηθεί από τον όμιλο η υλοποίηση επενδυτικού προγράμματος ύψους άνω των 15 εκατ. δολ. για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων της ξενοδοχειακής μονάδας.

Η συμφωνία αφορά την παροχή υπηρεσιών franchising. Το ξενοδοχείο θα έχει δυναμικότητα 366 δωματίων.

Ο όμιλος Χανδρή έχει σήμερα στην ιδιοκτησία του πέντε ξενοδοχειακές μονάδες, εκ των οποίων δύο στην Κέρκυρα και από μία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χίο. Με αφορμή το κλείσιμο της συμφωνίας ο κ. Γιώργος Παϊδούσης, πρόεδρος του ομίλου Χανδρή, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «εξετάσαμε πολλά ξενοδοχειακά σήματα και επιλέξαμε αυτό που νιώθαμε ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στη στρατηγική μας κατεύθυνση και στα υψηλά πρότυπα φιλοξενίας».

Η ανακοίνωση της συνεργασίας στην Αθήνα έρχεται σε διάστημα λιγότερο από ένα μήνα αφότου η Μarriott International ολοκλήρωσε την εξαγορά της Starwood Hotels and Resorts.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή