Νέο δελεαστικό γυναικείο ρολόι από την OMEGA

Νέο δελεαστικό γυναικείο ρολόι από την OMEGA

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

SEAMASTER PLANET OCEAN 600M MASTER CHRONOMETER “CHOCOLATE”

Η Ωρολογοποιία και η σοκολάτα είναι δύο από τα πιο πολυτελή σύμβολα της Ελβετίας. Για αυτήν τη νέα δημιουργία η OMEGA έλιωσε αυτά τα δύο μαζί σε ένα αισθησιακό ρολόι.

Με το πλούσιο καφετί χρώμα του, αυτό το Planet Ocean 600M Master Chronometer τοποθετείται στο προσκήνιο με το αριστοτεχνικό του στυλ. Όπως υποδηλώνει το όνομα του, το συγκεκριμένο μοντέλο πιστοποιήθηκε ως Master Chronometer, το υψηλότερο πρότυπο πιστοποίησης στην βιομηχανία. Το μοντέλο αυτό, είναι ανάμεσα στα πρώτα γυναικεία μοντέλα που κατόρθωσαν την εντυπωσιακή αυτή πιστοποίηση ακρίβειας, απόδοσης και μαγνητικής αντοχής, εγκεκριμένη από το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Μετρολογίας (METAS).

Οι χρήστες του μπορούν να θαυμάσουν τον καινοτόμο νέο μηχανισμό 8801 από το διάφανο καπάκι από κρύσταλλο σαπφείρου στο πίσω μέρος του ρολογιού μαζί με τον ρότορα ο οποίος είναι κατασκευασμένος από χρυσό Sedna™ 18Κ.

Είναι η πρώτη φορά που χρυσός Sedna™ 18K χρησιμοποιείται στην συλλογή Planet Ocean. Το συγκεκριμένο υλικό χρησιμοποιήθηκε για την κάσα, τους δείκτες, τις ενδείξεις του καντράν καθώς και για το αναδιπλούμενο κούμπωμα στο λουράκι.

Για να εξισορροπήσει τέλεια το απαλό κοκκινωπό τόνο του μετάλλου, η OMEGA δημιούργησε το καντράν και τη στεφάνη από κεραμικό υλικό σε καφέ σοκολατί απόχρωση. Το χρώμα είναι ελκυστικό και πλούσιο μαζί προσδίδοντας μια νέα διάσταση στη συλλογή Planet Ocean. Για τη στεφάνη χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία Ceragold™ της OMEGA έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι αριθμοί και οι νέες ενδείξεις λεπτών στην καταδυτική κλίμακα.

Με διάσταση 39.5mm το μοντέλο αυτό είναι πλατύτερο από τα προηγούμενα, έχοντας όμως ελαφρά λεπτότερη κάσα. Ακόμη μια αισθητική αναβάθμιση μπορεί να βρεθεί στο πίσω καπάκι όπου ένα νέο κυματοειδές μοτίβο προσφέρει μια σαγηνευτική αλλά και συνάμα ήπια απεικόνιση.

Εν κατακλείδι, το ρολόι παρουσιάζεται με ένα καφέ δερμάτινο λουρί με εσωτερική επιφάνεια από καουτσούκ για ένα άνετο, αλλά και σπορ συνδυασμό.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ OMEGA SEAMASTER PLANET OCEAN ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ WEBSITE ΤΩΝ OMEGA WATCHES

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή