Επενδύσεις 10 εκατ. από Autohellas Hertz στα επαγγελματικά βαν

Επενδύσεις 10 εκατ. από Autohellas Hertz στα επαγγελματικά βαν

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δυναμική ήταν η παρουσία της Autohellas Hertz στη 2η Διεθνή Εκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων, Τεχνολογίας, Μεταφορών και Logistics, γεγονός που επιβεβαίωσε την κυρίαρχη θέση που κατέχει η εταιρεία τόσο στον τομέα της Ενοικίασης όσο και της Μακροχρόνιας Μίσθωσης Ελαφρών Φορτηγών. Στη διάρκεια της Εκθεσης, η εταιρεία παρουσίασε τις ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις, Rent a Van και AdVANtage. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες, που πρώτη εισήγαγε στην αγορά η Autohellas Hertz μετά την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου, απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν αποτελεσματικότητα και γρήγορη διαχείριση μεταφορών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς:

• Rent a Van: Ενοικίαση ελαφρών φορτηγών Ι.Χ έως 3,5 τόνους και είναι ιδανική για επαγγελματίες ή εταιρείες που θέλουν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση αυτοκινήτου λόγω βλάβης καθώς και για ιδιώτες που θέλουν να μεταφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα. Η υπηρεσία είναι άμεση και ξεκινάει από 27 ευρώ την ημέρα για μια 3ήμερη ενοικίαση, ενώ δεν απαιτείται επαγγελματικό δίπλωμα. 

• AdVANtage: Δίνει το πλεονέκτημα στις εταιρείες για ακόμη καλύτερη οργάνωση και απαλλάσσει από κάθε βάρος σχετικό με τη δημιουργία ή ενίσχυση εταιρικού στόλου οχημάτων, καθώς περιλαμβάνει πλήρη συντήρηση και επισκευή, αντικατάσταση ελαστικών, ασφάλεια προς τρίτους, ασφάλεια Ιδίων Ζημιών, πυρός/κλοπής και 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα.

• Η ιδιαίτερη απήχηση των παραπάνω υπηρεσιών οδήγησε την εταιρεία στη δημιουργία μιας ακόμη πρωτοποριακής υπηρεσίας σε αυτήν την κατηγορία, την adVANtage Pro.

Ο κ. Δημήτριος Μαγγιώρος, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Autohellas Hertz ανέφερε σχετικά: «Με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας θα προχωρήσουμε την προσεχή τριετία 2017-20 σε επενδύσεις ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ στον τομέα των ελαφρών φορτηγών, που θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής μας παρουσίας στον χώρο του επαγγελματικού οχήματος.

Παράλληλα, επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, με το λανσάρισμα της υπηρεσίας adVANtage Pro, που απευθύνεται αποκλειστικά στους ελεύθερους επαγγελματίες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή