Πρόσκληση στην Συνέντευξη Τύπου της νέας καμπάνιας του Greek Economic Forum

Πρόσκληση στην Συνέντευξη Τύπου της νέας καμπάνιας του Greek Economic Forum

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Greek Economic Forum (GEF) είναι μια διεθνής πρωτοβουλία νέων ανθρώπων, που αποσκοπεί στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και στην βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη. Αυτά επιτυγχάνονται μέσω της οργάνωσης στοχευμένων συνεδρίων, σεμιναρίων και εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως σε συνεργασία και με την παρουσία αναγνωρισμένων και καταξιωμένων συνεργατών. Το GEF έχει καταφέρει να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο σε τομείς, όπως η καινοτομία και οι βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές.

Το 2015 ήταν μια χρονιά ορόσημο για το GEF, αφού σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ θέσαμε τις βάσεις για μια σύγχρονη και ισχυρή Ελλάδα, διοργανώνοντας το μεγαλύτερο συμπόσιο που έλαβε χώρα ποτέ στις ΗΠΑ.

Έχοντας πλέον στο πλευρό μας, τους ισχυρότερους διεθνείς Έλληνες, το Greek Economic Forum είναι έτοιμο να παρουσιάσει την παγκόσμια καμπάνια Greeks of the World, WELCOME HOME, η οποία στοχεύει στην ενσωμάτωση ενός δικτύου των παγκόσμιων ηγετών σκέψης, αφιερωμένο στην προώθηση της επιχειρηματικότητας, τη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη και τις επενδύσεις στην Ελλάδα. Ακολουθώντας την επιτυχία του συνεδρίου του Forum στο Χάρβαρντ: “Μία σύγχρονη Ελλάδα”,  η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί να δημιουργήσει μια πλατφόρμα για συζήτηση, ντιμπέιτ και δράση για την προώθηση του προγράμματος, επιτρέποντας και ενισχύοντας τη συνεργασία μεταξύ των διεθνών Ελλήνων και του φιλέλληνα πληθυσμού.

Στο πλαίσιο των ενεργειών της καμπάνιας για το 2016-17 το GEF σχεδιάζει μια σειρά από διεθνή επιχειρηματικά συμπόσια στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Ντουμπάι και τέλος στο Μονακό.

Για τις ανάγκες της διεθνούς καμπάνιας μας θα παρουσιάσουμε ένα προωθητικό βίντεο με θέμα έξι (6) καταξιωμένες Ελληνίδες που παραλληλίζονται με τις "Καρυάτιδες" – ένα έργο της αναγνωρισμένης Αμαλίας Σωτηροπούλου. Οι έξι Ελληνίδες της καμπάνιας μας είναι άξιες εκπρόσωποι του χώρου δραστηριοποίησής τους. Αυτές είναι η Νίτζια Λογοθέτη (κοινωνική αλληλεγγύη), η Ντόρα Μπακογιάννη (πολιτική), η Κατερίνα Σάββα (επικοινωνία), η Μαρίνα Βερνίκου (καλές τέχνες), η Μαίρη Κατράντζου (επιχειρείν) και η Ελένη Αντωνιάδου (επιστήμη).

Θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή για το Greek Economic Forum να μας τιμήσετε με την παρουσία σας την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 19:30, στο Νομισματικό Μουσείο, στην επίσημη συνέντευξη τύπου με σκοπό την παρουσίαση της διεθνούς μας καμπάνιας μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή