Ασφάλιση υγείας

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλοι θέλουμε να έχουμε κάποιον στο πλευρό μας, να μας φροντίζει, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές μας. Στιγμές, όπως μια περιπέτεια υγείας δική μας ή κάποιου μέλους της οικογένειάς μας.

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική, η Εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2016, με τα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλειας υγείας που διαθέτει βρίσκεται πάντα δίπλα σας.

Αποστολή της ΑΧΑ είναι να βοηθά τους πελάτες της να ζουν με λιγότερο άγχος στην καθημερινότητά τους, κάτι το οποίο περνά και μέσα από τις παροχές που έχουν τα προγράμματα για να ασφαλίσουν την υγεία τους. Αυτό γίνεται με τα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης υγείας Mediσυν 2 που προσαρμόζονται στις οικονομικές ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας κάλυψη για δαπάνες: πρόληψης, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την νοσηλεία.

Το 91% των πελατών της ΑΧΑ δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες και τη διαδικασία αποζημίωσής τους επιβεβαιώνοντας πως η εξυπηρέτηση της ΑΧΑ τόσο για τα προγράμματα υγείας όσο και για τα άλλα προγράμματα της Εταιρείας είναι κορυφαίου επιπέδου.

Ιδιαίτερα στην περίοδο που διανύουμε είναι εξέχουσας σημασίας να νιώθετε την ασφάλεια που χρειάζεστε, έχοντας δίπλα σας έναν ισχυρό και αξιόπιστο σύμμαχο, για όλες τις ανάγκες της υγείας σας. Τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο κάλυψης κατά τη νοσηλεία.

Όταν αποτελείτε μέλος του Ομίλου ΑΧΑ, της 1ης παγκόσμιας επωνυμίας για 8η συνεχόμενη χρονιά, βάσει της κατάταξης της Interbrand, στον οποίο εργάζονται 166.000 χιλιάδες άνθρωποι προστατεύοντας καθημερινά 103 εκατομμύρια πελάτες σε 64 χώρες, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πάντα θα είναι κάποιος δίπλα σας να σας προσέχει.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή