Ενας αιώνας Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Ενας αιώνας Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, θα λάβει χώρα σήμερα Τετάρτη το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής. Ο πρόεδρος της Ενώσεως Θ. Βενιάμης, με αφορμή τη συμπλήρωση εκατό ετών από την ιδρυτική πράξη της 9ης Νοεμβρίου του 1916, έχει υπογραμμίσει πως «η ελληνική ναυτιλιακή οικογένεια θα αποτίσει φόρο τιμής στην ιστορία και την αναπτυξιακή πορεία της ναυτιλίας των Ελλήνων, αναπολώντας με αισθήματα υπερηφάνειας τα επιτεύγματά της και ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και σθένος. Ενα μέλλον αντάξιο του παρελθόντος συνδεδεμένο στενά με την πατρίδα και με τη ζητούμενη επάνοδο της οικονομικής και κοινωνικής ευημερίας της».

Στον εορτασμό συμμετέχει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, ερμηνεύοντας γνωστές σελίδες της λόγιας ελληνικής μουσικής, συνθέτες όπως ο Σκαλκώτας και ο Κωνσταντινίδης και το παγκοσμίως γνωστό εμβληματικό για τον ελληνισμό θέμα από τον «Ζορμπά» του Μίκη Θεοδωράκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή