Θέων Αισθητήρες: Νέα μονάδα συμπαραγωγής στην Ινδονησία

Θέων Αισθητήρες: Νέα μονάδα συμπαραγωγής στην Ινδονησία

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα εγκαίνια της νέας μονάδας συμπαραγωγής στην Ινδονησία της ελληνικής εταιρείας Θέων Αισθητήρες πραγματοποιήθηκαν πριν από μερικές ημέρες στην πόλη Μπαντόνγκ. Η μονάδα αναπτύχθηκε από την εταιρεία Θέων Αισθητήρες, σε συνεργασία με την κρατική επιχείρηση της χώρας, Pindad.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ελληνικής εταιρείας, η μονάδα συμπαραγωγής αποτελεί μια προηγμένης τεχνολογίας (state of the art) μονάδα, στην οποία παράγονται ηλεκτροπτικά συστήματα, εντός του εργοστασίου της Pindada που βρίσκεται στην Bandung.

Το Pindad Optronics Workshop, όπως είναι η επίσημη ονομασία της μονάδας, διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς, εκτενώς εκπαιδευμένους από τους ανθρώπους της εταιρείας Θέων Αισθητήρες.

Τα εγκαίνια της μονάδας συνέπεσαν με την επίσκεψη του Ελληνα υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου στην Τζακάρτα. Ο τελευταίος ανταποκρίθηκε σε σχετική επίσημη πρόσκληση του Ινδονήσιου ομολόγου του, Ryamizard Ryacudu, στο πλαίσιο της έκθεσης αμυντικού υλικού IndoDefence 2016, Expo and Forum. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε 2 – 5 Νοεμβρίου.

H συνεργασία της εταιρείας Θέων Αισθητήρες με την Pindad ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια. Σε πρώτη φάση, η συνεργασία περιέλαβε τη μεταφορά τεχνογνωσίας από την ελληνική εταιρεία στην κρατική ινδονησιακή για την κατασκευή συστημάτων νυχτερινής όρασης που βασίζονται στη λυχνία ενίσχυσης φωτός (μονόκυαλα, προσαρτήματα νυχτερινής όρασης κ.λπ.) αλλά και την κατασκευή θερμικών συστημάτων (θερμικές διόπτρες).

Σε δεύτερη φάση, η συνεργασία των δύο εταιρειών στοχεύει στην ανάπτυξη προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τελικών χρηστών της τοπικής αγοράς στην Ινδονησία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή