Τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας ανά κατηγορία

Τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας ανά κατηγορία

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tις λίστες με τα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία για το 2017 ανακοίνωσε ο διεθνής ιστότοπος Trivago. Τα Trivago Awards χωρίζονται σε 8 κατηγορίες, στην κάθε μία εκ των οποίων βραβεύθηκαν 10 ξενοδοχεία. Αναλυτικά, την πρώτη θέση στην κατηγορία «καλύτερο ξενοδοχείο 5 αστέρων» κατέλαβε το Lindos Blu στη Ρόδο. Κορυφαίο στην κατηγορία «καλύτερο ξενοδοχείο 4 αστέρων» αναδείχθηκε το Rocabella Mykonos Art Hotel and Spa. Tην πρώτη θέση στην κατηγορία «καλύτερο ξενοδοχείο 3 αστέρων» κατέλαβε το Eleonas Green Lodges στην Κρήτη. Κορυφαίο στην κατηγορία με τα καλύτερα εναλλακτικά καταλύματα που συμπεριλαμβάνουν όλες τις επιλογές διαμονής πέραν των ξενοδοχείων αναδείχθηκε το Casa Moazzo στην Κρήτη. Για την εξυπηρέτησή του στην αντίστοιχη κατηγορία ξεχώρισε το κατάλυμα Stelios Place στη Σαντορίνη.

Επιπλέον, την υψηλότερη θέση στην κατηγορία «καλύτερο πρωινό» κατέλαβε το Athenaeum Intercontinental στην Αθήνα. Στην κατηγορία «καλύτερο δωμάτιο» την πρώτη θέση κατέλαβε το Atrium Prestige Thalasso στη Ρόδο. Κορυφαίο στην κατηγορία «καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής» αναδείχθηκε το Stelios Place στη Σαντορίνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή