Δεύτερη διεθνώς η Οία στη σχέση τιμής-ποιότητας

Δεύτερη διεθνώς η Οία στη σχέση τιμής-ποιότητας

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Οία στη Σαντορίνη καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση μεταξύ των ιδανικότερων προορισμών στον κόσμο με την καλύτερη σχέση τιμής για μια ταξιδιωτική εμπειρία ζωής που μπορούν να βιώσουν οι Βρετανοί τουρίστες την επόμενη χρονιά. Αυτό προκύπτει από συγκριτική μελέτη που πραγματοποίησε το TripAdvisor, μεγαλύτερος ταξιδιωτικός ιστότοπος στον κόσμο, σε συνεργασία με την ανεξάρτητη εταιρεία ερευνών Kantar TNS για το κόστος στους 10 προορισμούς παγκοσμίως που αξίζει να επισκεφθούν οι Βρετανοί τουρίστες ως εμπειρία ζωής. Στο Ρέικιαβικ, όπου η εμπειρία συνδέεται με το Βόρειο Σέλας, καταγράφηκε η καλύτερη σχέση τιμής για ένα ταξίδι ζωής δύο ατόμων από τη Βρετανία. Η τιμή του πακέτου για δύο άτομα που συμπεριλαμβάνει πτήσεις, μεταφορά από αεροδρόμιο, διαμονή, δείπνο και περιήγηση ανέρχεται στις 1.459 στερλίνες.

Στην Οία, όπου η εμπειρία συνδέεται με το ηλιοβασίλεμα, καταγράφηκε η δεύτερη καλύτερη σχέση τιμής για το ταξίδι η οποία διαμορφώνεται στις 1.604 στερλίνες. Το κόστος κατανέμεται σε 420 στερλίνες ανά άτομο για τις πτήσεις, σε 96 στερλίνες για τη μεταφορά από το αεροδρόμιο, σε 30 στερλίνες ανά άτομο για ένα δείπνο, σε 374 στερλίνες για διαμονή στο ξενοδοχείο και σε 117 στερλίνες ανά άτομο για περιήγηση. Σε σύγκριση με τους άλλους 9 ανά τον κόσμο προορισμούς, η τιμή για διαμονή σε ξενοδοχείο της Σαντορίνης είναι η υψηλότερη, ενώ η τιμή για την περιήγηση είναι η χαμηλότερη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή