Το πρώτο ψηφιακό κατάστημα της Eurobank

Το πρώτο ψηφιακό κατάστημα της Eurobank

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tο πρώτο, νέας γενιάς, ψηφιακό κατάστημα του δικτύου της δημιούργησε η Eurobank, στο πλαίσιο ενός πιλοτικού προγράμματος που ακολουθεί την αναδυόμενη ψηφιακή τάση. Το νέο κατάστημα-πρότυπο βρίσκεται επί της οδού Κανάρη στην πλατεία Κολωνακίου, παρέχοντας στους πελάτες και τους συναλλασσομένους τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους ηλεκτρονικά στον χώρο του καταστήματος, αλλά και να εκπαιδευθούν στις τραπεζικές τεχνολογίες αιχμής.

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Σταύρος Ιωάννου δήλωσε ότι «η σύγχρονη ψηφιακή τάση και οι αυξημένες απαιτήσεις των εξοικειωμένων πλέον με τις νέες τεχνολογίες πελατών μας τοποθετούν στον πυρήνα της στρατηγικής της Eurobank την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών. Η Eurobank εξελίσσεται, εκσυγχρονίζεται και αξιοποιεί τις digital τεχνολογίες και τα social media, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες ενημέρωσης και εξυπηρέτησης προς όλους τους πελάτες και συνεργάτες της. Καινοτομούμε ώστε να προσφέρουμε σε όλους όσους επιλέγουν για τις συναλλαγές τους την τράπεζά μας, την πλέον σύγχρονη και ασφαλή εξυπηρέτηση. Το πρώτο digital κατάστημα είναι μόνο η αρχή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή