Σύντομα (29/11/16)

3' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης yellow από την Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς προωθεί το πρόγραμμα yellow, το οποίο σχεδιάστηκε με στόχο να επιβραβεύει καθημερινά τους πελάτες της για τη συνολική τραπεζική τους σχέση, ανταποδίδοντας έτσι έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους. Το πρόγραμμα επιβραβεύει μέσα από απλές κινήσεις και καθημερινές συναλλαγές και είναι διαθέσιμο σε όλους τους πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς χωρίς χρέωση ή προϋπόθεση απόκτησης νέου προϊόντος. Οι πελάτες που θα γίνουν μέλη συλλέγουν yellows με:

• Την εγγραφή τους, τη χρήση της υπηρεσίας winbank web & mobile banking.

• Κάθε πληρωμή λογαριασμού κοινής ωφέλειας και ασφαλίστρων μέσω πάγιας εντολής.

• Κάθε νέα προθεσμιακή κατάθεση «Στα Μέτρα Σου με επιβράβευση yellow».

• Ολες τους τις συναλλαγές με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Στους συνεργάτες του προγράμματος και στην υπηρεσία προσφορών yellowday, τα μέλη του κερδίζουν 10 φορές περισσότερα yellows με τις αγορές τους.

Τριπλή διάκριση για τα Συστήματα Sunlight

Η εταιρεία Συστήματα Sunlight, μέλος του ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, απέσπασε τρία βραβεία στα φετινά Greek Exports Awards που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, υπό την παρουσία ανώτατων κυβερνητικών αξιωματούχων και στελεχών της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας. Συγκεκριμένα τα Συστήματα Sunlight βραβεύτηκαν με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Top Industrial Company», το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Top Innovation Company» και το ασημένιο στην κορυφαία κατηγορία του θεσμού «Top Exports Company». Οι διακρίσεις έρχονται σε συνέχεια της περυσινής βράβευσης της εταιρείας σε δύο κατηγορίες του σημαντικού αυτού θεσμού, γεγονός που αποδεικνύει την προσήλωσή της αφενός στον εξαγωγικό της προσανατολισμό και αφετέρου στην ανάπτυξη καινοτομίας. Η εταιρεία Συστήματα Sunlight κατάφερε μέσα στο 2016 να αυξήσει την παραγωγή της περισσότερο από 20%, να δημιουργήσει 130 νέες θέσεις εργασίας και να καταστήσει το εργοστάσιό της στην Ξάνθη το δεύτερο μεγαλύτερο του είδους του στην Ευρώπη.

Τη διανομή μερίσματος 0,10 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εισηγμένης «Πετρόπουλος». Το ποσό αυτό θα προσαυξηθεί με το μέρισμα που αντιστοιχεί στις 67.371 ίδιες μετοχές που κατέχει η εταιρεία, ήτοι κατά 0,000962 ευρώ ανά μετοχή και συνεπώς το συνολικό ποσό του μερίσματος ανά μετοχή θα ανέλθει σε 0,100962 ευρώ. Μετά την παρακράτηση φόρου ποσοστού 10%, το καθαρό πληρωτέο μέρισμα ανέρχεται σε 0,090866 ευρώ ανά μετοχή. Η ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος ορίσθηκε η αυριανή ημέρα, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016. Η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει στις 7 Δεκεμβρίου 2016 από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Οι μέτοχοι που έχουν παράσχει σχετική εξουσιοδότηση στους χειριστές τους θα εισπράξουν το μέρισμα μέσω των χειριστών τους.

Κορρές: έκδοση ομολογιακού δανείου 22,5 εκατ.

Σε αναδιάρθρωση του τραπεζικού της δανεισμού προχώρησε η εισηγμένη «Κορρές», συνάπτοντας την περασμένη Παρασκευή κοινό ομολογιακό δάνειο ύψους 22,5 εκατ. ευρώ. Σκοπός του δανείου είναι η αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου κοινού ομολογιακού δανείου και η χρηματοδότηση των επιχειρηματικών πλάνων της εταιρείας. Το συγκεκριμένο δάνειο έχει πενταετή διάρκεια και διοργανώτρια τράπεζα την Πειραιώς. Στην κάλυψη του δανείου συμμετέχουν επιπλέον οι τράπεζες Eurobank, Alpha και ΕΤΕ. Η αποπληρωμή του κεφαλαίου των ομολογιών θα γίνει σε 10 ανισόποσες 6μηνιαίες δόσεις, αρχής γενομένης σε έξι μήνες από την ημερομηνία έναρξης του δανείου.

Τρεις συμφωνίες του ΞΕΕ για προώθηση του Trip2Athens

Στη διενέργεια τριών συμφωνιών που έχουν ως στόχο τη μεγιστοποίηση της προβολής της πλατφόρμας Trip2Athens στη χώρα μας και στις διεθνείς αγορές προχώρησε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας. Ειδικότερα, ο νέος επίσημος ηλεκτρονικός τουριστικός οδηγός της Αθήνας και της Αττικής συνδέθηκε με την ψηφιακή πλατφόρμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής www.athensattica.gr ενώ παράλληλα εντάχθηκε στην πλατφόρμα DiscoverGreece.com της Μarketing Greece. H τρίτη συμφωνία επετεύχθη με τον κινεζικό ταξιδιωτικό όμιλο Beijing International Bloom Travel Service Corp –που εισήχθη, φέτος, στο Χρηματιστήριο της Κίνας– και αφορά στην προώθηση της πλατφόρμας του ΞΕΕ στην κινεζική αγορά. Να σημειωθεί ότι το Trip2Athens παρουσιάζεται σε 7 γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά, ρωσικά, κινεζικά).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή