ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σημαντική διάκριση για την Pharmasept στα βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας Salus Index 2016

simantiki-diakrisi-gia-tin-pharmasept-sta-vraveia-epicheirimatikis-aristeias-salus-index-2016-2164428

Μια βραδιά αφιερωμένη στην επιχειρηματική αριστεία και καταξίωση για όλο τον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, της ασφάλισης, των φαρμακευτικών συνεταιρισμών και της ομορφιάς. Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Active Business, όπου απονεμήθηκαν τα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας Salus Index 2016 σε 46 επιχειρήσεις, που διακρίθηκαν για τα οικονομικά τους αποτελέσματα, τις επενδύσεις, την κοινωνική τους προσφορά και την τόνωση της αγοράς εργασίας.

simantiki-diakrisi-gia-tin-pharmasept-sta-vraveia-epicheirimatikis-aristeias-salus-index-20160

Ανάμεσα στους βραβευμένους ήταν και η εταιρία PHARMASEPT, μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται πάνω από 20 χρόνια στο χώρο του δερμοκαλλυντικού. Ένα success story που αναδεικνύει την ελληνική επιχειρηματικότητα, η οποία σε περιόδους κρίσης κατάφερε να υπερδιπλασιάσει όχι μόνο τον κύκλο εργασιών της αλλά και το εργατικό δυναμικό της, μένοντας πάντα πιστή στο στόχο της για προϊόντα υψηλής δερματολογικής αξίας, με σεβασμό στην ευαίσθητη επιδερμίδα.

Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος και ιδρυτής της PHARMASEPT, κος Μιχάλης Μουρκάκος, ο οποίος τόνισε ότι «Η επιτυχία αυτή δεν ήρθε τυχαία. Παίρνουμε το θέμα προσωπικά και αυτό είναι που μας κάνει ξεχωριστούς».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, οι οποίοι τόνισαν την ανάγκη στήριξης καινοτόμων ιδεών και πρωτοβουλιών, θέσπισης ευνοϊκών διατάξεων για τις κλινικές μελέτες, αλλά και ισότιμης πρόσβασης όλων των πολιτών σε φαρμακευτική περίθαλψη.

Μια κορυφαία συνάντηση επιχειρηματικότητας για όλο τον κλάδο υγείας και ομορφιάς και μια πολύ σημαντική εκδήλωση τόσο για τη χώρα μας όσο και όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.