Public: 57 νέες προσλήψεις στο πρώτο δίμηνο του 2017

Public: 57 νέες προσλήψεις στο πρώτο δίμηνο του 2017

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τo Public, η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, συνεχίζει την ανάπτυξή της, με 57 νέες προσλήψεις για την κάλυψη των αναγκών στο υφιστάμενο δίκτυο των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στα κεντρικά της γραφεία. Η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, πραγματοποιείται σε μια περίοδο που τα στατιστικά της ανεργίας, ειδικά των νέων, αγγίζουν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά.

Οι νέες προσλήψεις έχουν ήδη ολοκληρωθεί και εντάσσονται στο στρατηγικό πλάνο της εταιρείας που προβλέπει την περαιτέρω αύξηση των μεριδίων της στην ελληνική αγορά, την εστίαση στην άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη και την ανάπτυξη των εργαζομένων της.

Οι ειδικότητες που καλύπτονται με αυτές τις προσλήψεις αφορούν σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του Public, τις πωλήσεις προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού, το ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce), την υπηρεσία επισκευών (service), την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών και τον τομέα εκπαίδευσης των εργαζομένων.

Η ελληνική εταιρεία Public στηρίζει σταθερά την απασχόληση, από την πρώτη ημέρα δραστηριοποίησής της, προσφέροντας στους νέους ευκαιρίες εργασίας, κίνητρα αλλά και εφόδια για την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από το 2012 μέχρι και σήμερα, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, με τη μείωση του ΑΕΠ να αγγίζει το 30% και με τα ποσοστά ανεργίας των νέων να βρίσκονται ακόμη και σήμερα σε ανοδική τροχιά, το Public έχει αυξήσει το ανθρώπινο δυναμικό του σε ποσοστό 60%.

Συνεχίζοντας το αναπτυξιακό της πλάνο, τους επόμενους μήνες η ελληνική εταιρεία Public αναμένεται να ανακοινώσει νέες θέσεις εργασίας που θα καλύψουν την επέκταση του δικτύου της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή