Retail Business Awards: Μεγάλοι νικητές Public και Μασούτης

Retail Business Awards: Μεγάλοι νικητές Public και Μασούτης

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Public και ο Ιωάννης Μασούτης ήταν οι μεγάλοι νικητές των βραβείων Retail Business Awards, που απονεμήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε μια λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η μεν αλυσίδα Public αναδείχθηκε Retailer της Xρονιάς, ενώ ο κ. Ιω. Μασούτης, επικεφαλής της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.», αναδείχθηκε Retail Manager 2016. Διακρίσεις επίσης έλαβαν οι ακόλουθες λιανεμπορικές επιχειρήσεις: «The Athlete’s Foot» (στη Γλυφάδα για την κατηγορία «κατάστημα αθλητικών ειδών»), Public (στο The Mall Athens για την κατηγορία «κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών»), Πρυτανείον Gold (στο Golden Hall στην κατηγορία «εστίαση»), My Market (Χαλάνδρι στην κατηγορία «κατάστημα σούπερ μάρκετ»), Public Café (πλ. Συντάγματος), ΑΒ Βασιλόπουλος για το πρόγραμμα «Καμπάνια για την αντιμετώπιση του Human Trafficking», My Alpha wallet (στην κατηγορία «εφαρμογής για ηλεκτρονικό εμπόριο»), AΒ Βασιλόπουλος για την εφαρμογή ΑΒ Click2Shop, AΒ Βασιλόπουλος για το www.ab.gr/click2shop (στην κατηγορία «ηλεκτρονική λιανεμπορική επιχείρηση»), Public για τη στρατηγική της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, AB Bασιλόπουλος και J. Walter Thomspon Athens για την καμπάνια «ΑΒ Αληθινά Χαμηλές Τιμές», καθώς και η AB Βασιλόπουλος (στην κατηγορία «δικαιοπάροχος στο λιανεμπόριο»). Για πρώτη φορά φέτος θεσμοθετήθηκε το βραβείο Ρ.Ο.Ρ. Star 2016 στην κατηγορία «Σχεδιασμός και κατασκευή», το οποίο απονεμήθηκε στο Wind Sponsor’s Village Kiosk/Athens Classic Marathon 2016 της εταιρείας Wind, που κατασκευάστηκε από τη West.

Επιπλέον, τιμητικά βραβεία δόθηκαν στον κ. Γ. Μουστάκα για τη μακρόχρονη προσφορά του στο ελληνικό λιανεμπόριο και στον κ. Αθ. Παπανικολάου για την πολυετή και πολυδιάστατη προσφορά του στο λιανεμπόριο και την αγορά της εστίασης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή