Επιχειρήσεις και Ανταγωνισμός στο πλαίσιο της Ψηφιακής Ενιαίας Αγοράς

Επιχειρήσεις και Ανταγωνισμός στο πλαίσιο της Ψηφιακής Ενιαίας Αγοράς

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στόχος της εκδήλωσης είναι να εντοπιστούν οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις σε ένα παγκοσμιοποιημένο και ψηφιακό περιβάλλον καθώς και η πρόοδος και οι δυσκολίες της Ψηφιακής Οικονομίας στο ελληνικό πλαίσιο.

Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από το Task Force Digital Single Market και από το Antitrust Policy Unit θα παρουσιάσουν την τομεακή έρευνα για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τους κανόνες για τις συμβάσεις διανομής.

Η Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού θα ενημερώσει για την πρόσφατη νομολογία και τις τάσεις στην πολιτική και στην εφαρμογή των κανόνων ανταγωνισμού.  Επίσης, σημαντικοί ομιλητές θα παρουσιάσουν τις προκλήσεις της Ψηφιακής Οικονομίας για τις ελληνικές επιχειρήσεις και τα θέματα συμμόρφωσης με το ρυθμιστικό πλαίσιο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα το βρείτε ΕΔΩ

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των εταιριών ΟΤΕ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, SAP, AEGEAN και VIVA WALLET.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή