Συνέδριο με θέμα τις «Νομικές και Επιχειρηματικές Προκλήσεις στη σημερινή Ελλάδα»

Συνέδριο με θέμα τις «Νομικές και Επιχειρηματικές Προκλήσεις στη σημερινή Ελλάδα»

1' 25" χρόνος ανάγνωσης

H Νομική Βιβλιοθήκη και ο Νομικός Οδηγός “Greek Law Digest – The Official Guide to Greek Law” – ο πλέον συστηματικός και περιεκτικός οδηγός για το Ελληνικό νομικό και θεσμικό πλαίσιο στην αγγλική γλώσσα – διοργάνωσε, σε συνεργασία με τον Όμιλο Economia, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, ένα ξεχωριστό συνέδριο με θέμα τις «Νομικές και Επιχειρηματικές Προκλήσεις στη σημερινή Ελλάδα». Ο επιτευχθείς στόχος του συνεδρίου ήταν η προσέγγιση του συνεχώς επανερχόμενου μετώπου των επενδύσεων από αυτούς που πράγματι γνωρίζουν και έχουν άμεση τριβή με το φλέγον αυτό θέμα: τους ίδιους τους επιχειρηματίες, νομικούς και οικονομικούς συμβούλους, εκπροσώπους σχετικών φορέων και Αρχών.

Οι 27 εξέχοντες ομιλητές μετέφεραν την πολύτιμη γνώση τους και διατύπωσαν υλοποιήσιμες προτάσεις για την επόμενη ημέρα αναφορικά με το μέλλον των επενδύσεων. Με το συνέδριο αυτό, ο Οδηγός Greek Law Digest κάνει το εναρκτήριο βήμα σε σειρά δράσεων που στόχο έχουν να θέτουν το πλαίσιο εντός του οποίου θα ανταλλάσσονται μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών προτάσεις ανάπτυξης και προώθησης του επιχειρείν στην Ελλάδα.

To συνέδριο διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του Enterprise Greece, του EBEA, του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου και του Ελληνοκινεζικού Κέντρου Επιχειρηματικότητας.

Το συνέδριο στήριξαν ως χορηγοί οι: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Μπλέτα – Κωστάκης Δικηγορικό Γραφείο, Γιαννούζη & Συνεργάτες Δικηγορικό Γραφεί ο, Δρυλλεράκης & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία, Καρατζά & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία, Κουταλίδης Δικηγορική Εταιρεία, Κυριακίδης & Γεωργόπουλος Δικηγορική Εταιρεία, EGNA Δικηγορική Εταιρία, Α.Σ. Παπαδημητρίου & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία, M & Π Μπερνίτσας Δικηγορικό Γραφείο. Υποστηρικτές ήταν οι: Λαμπαδάριος & Συνεργάτες Εταιρεία Δικηγόρων, Σταυρόπουλος & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρία, ΣΕΒ, XRTC Business Consultants και Lamda Infrastructrure Development.

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν οι: Καθημερινή, Νομικός Σύμβουλος, Συνήγορος, Επιχείρηση, Οικονομική Επιθεώρηση, Ασφαλιστική Αγορά και χορηγοί διαδικτυακής επικοινωνίας οι www.greekjustice.grwww.epixeirisi.gr και www.economia.gr.