Η Υψηλότερη διάκριση για τη WEST στα P.O.P star 2016

Η Υψηλότερη διάκριση για τη WEST στα P.O.P star 2016

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η WEST απέσπασε την 1η θέση και την υψηλότερη διάκριση στο νέο θεσμοθετημένο βραβείο Ρ.Ο.Ρ. Star 2016. Το βραβείο απονεμήθηκε στον ετήσιο θεσμό του λιανικού εμπορίου και βιομηχανίας RETAILBUSINESS AWARDS 2016, στην κατηγορία «Σχεδιασμός και Κατασκευή», για το Wind Sponsor’s Village Kiosk / Athens Classic Marathon 2016 της εταιρείας Wind.

Ρ.Ο.Ρ star awards έχουν ως στόχο την ανάδειξη των καλύτερων συστημάτων ΡΟΡ και απευθύνονται σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας, οι οποίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς έκαναν χρήση συστημάτων ΡΟΡ. Όσον αφορά τα κριτήρια βράβευσης σχετίστηκαν με την εφευρετικότητα της κατασκευής, την καινοτομία, το art design, την αποτελεσματικότητα της κατασκευής καθώς και τη χρήση digital συστημάτων.

Για την WEST το βραβείο παρέλαβε η κα. Νατάσσα Σκαρπέλη, Group Account Manager της εταιρείας, η οποία δήλωσε «με την πίστη και την αφοσίωση στις αξίες που διέπουν διαχρονικά τη WEST αποδείξαμε για άλλη μία φορά την δέσμευση για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε και την ικανοποίηση των πελατών μας» ευχαριστώντας παράλληλα τη διοργάνωση για την τιμητική διάκριση.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή