ICAP: Υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις SHRM

ICAP: Υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις SHRM

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εξετάσεις που οδηγούν τους επαγγελματίες του Ανθρώπινου Δυναμικού σε επαγγελματική πιστοποίηση από τον Αμερικανικό οργανισμό Society of Human Resource Management (SHRM), το κορυφαίο σώμα HR των ΗΠΑ. Στην Ελλάδα το σχετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πραγματοποιείται από τη StudySmart με τη συνεργασία της ICAP Training Solutions.

Οι συμμετέχοντες που επέτυχαν στις εξετάσεις της πιστοποίησης του Φεβρουαρίου 2017 ανήλθαν σε ποσοστό 83%!

Το πρόγραμμα πιστοποιεί τις γνώσεις των στελεχών σε όλους τους τομείς της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και ειδικότερα στους έξι βασικούς τομείς λειτουργίας (HR Administration, Recruitment & Selection, Employee Relations & Communication, Compensation & Benefits, Training & Development, Health, Safety & Security) και εξασφαλίζει στους επαγγελματίες αυτούς ότι παραμένουν ενημερωμένοι για τις τάσεις και τις εξελίξεις που συμβαίνουν στον κλάδο τους στις ανεπτυγμένες αγορές του κόσμου.

Έχοντας ιδρυθεί το 1948, το  Society for Human Resource Management είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός παγκοσμίως για το ανθρώπινο δυναμικό, με μέλη πάνω από 285.000 επαγγελματίες σε πάνω από 165 χώρες. Στην Ελλάδα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι πιστοποίηση αυτή αναγνωρίζεται από τους επαγγελματίες του χώρου και μέχρι σήμερα έχουν πιστοποιηθεί περισσότερα από 50 υψηλόβαθμα Στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κυρίτσης, SHRM-SCP, πιστοποιημένος εισηγητής του προγράμματος, και ο Γιώργος Μαργαρίτης, Director της ICAP Training Solutions, δήλωσαν από κοινού: «Θέλουμε να συγχαρούμε ολόψυχα τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα πιστοποίησης SHRM για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τα εξαιρετικά αποτελέσματα που πέτυχαν! Η επαγγελματική αυτή πιστοποίηση αναβαθμίζει το ρόλο των στελεχών της διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στη χώρα μας και αποτελεί εγγύηση για το υψηλό επίπεδο υπηρεσίας που οι επαγγελματίες του κλάδου προσφέρουν στους εργοδότες ή τους πελάτες τους».

Σημείωση:

«Το επόμενο εκπαιδευτικό  πρόγραμμα για την επαγγελματική πιστοποίηση SHRM πραγματοποιείται στο διάστημα Φεβρουάριος 2017- Ιούλιος 2017.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε  όλους τους επαγγελματίες Ανθρώπινου Δυναμικού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

ICAP People Solutions: 210-7200156 ή Study Smart: 211-4113235.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή