Συστήματα σκίασης Shadow: Εξοικονόμηση ενέργειας, προστασία από τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες

Συστήματα σκίασης Shadow: Εξοικονόμηση ενέργειας, προστασία από τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες

2' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ήρθε η Άνοιξη, η μέρα μεγαλώνει, οι ακτίνες του ήλιου γίνονται όλο και πιο έντονες και η θερμοκρασία ολοένα και αυξάνεται. Για άμεση προστασία από τον ήλιο, τις υψηλές θερμοκρασίες και φυσικά εξοικονόμηση ενέργειας, υπάρχουν εξειδικευμένα εσωτερικά συστήματα σκίασης τόσο για το σπίτι όσο και για το γραφείο.

Οι επιλογές συστημάτων σκίασης παρουσιάζουν σημαντική ποικιλία, ενώ τα σχέδια, τα χρώματα και τα υλικά είναι αμέτρητα προσφέροντάς σας τη δυνατότητα της απόλυτης προσαρμογής στον εκάστοτε χώρο.

Ρόλερ

Τα ρόλερ ή αλλιώς ρολοκουρτίνες, αποτελούν την πρώτη επιλογή σκίασης τόσο για το σπίτι, όσο και για τον επαγγελματικό χώρο. Θεωρούνται, όχι άδικα, από τις πιο μοντέρνες εναλλακτικές λύσεις για την προστασία από τον ήλιο, αφού είναι πολύ αποτελεσματικές, διακριτικές και συμπαγείς. Τοποθετούνται με ακρίβεια στον τοίχο ή στην οροφή, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε χώρου και επιτρέπουν το φως του ήλιου να εισέλθει αλλά ταυτόχρονα σας προστατεύουν από τις βλαβερές ακτίνες του. Μέσα από την τεράστια συλλογή υφασμάτων υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε από απλά μονόχρωμα υφάσματα και διακριτικά ρετρό σχέδια, μέχρι ποικίλες διατρήσεις υφασμάτων Screen και ειδικά υφάσματα συσκότισης. Λειτουργούν εξαιρετικά τόσο με ηλεκτροκίνητο σύστημα όσο και με χειροκίνητο ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Οριζόντιες Περσίδες

Οι οριζόντιες περσίδες (στόρια), είναι ένα δημοφιλές σύστημα σκίασης το οποίο διακρίνεται τόσο για την ευκολία του στην εναλλαγή από την φωτεινότητα στην μερική συσκότιση όσο και για την εναλλαγή από την επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον στην ιδιωτικότητα με μια απλή περιστροφή. Αποτελούν ιδανική επιλογή τόσο για το σπίτι, όσο και για το γραφείο και ανάλογα με τις ανάγκες και την αίσθηση που θέλετε να προσδώσετε στο χώρο σας, υπάρχουν οριζόντιες περσίδες από αλουμίνιο, ξύλο και δέρμα. Διατίθενται με ηλεκτροκίνητη ή χειροκίνητη λειτουργία, συνδυάζοντας αρμονικά την εργονομία με την αισθητική και τη λειτουργικότητα.

Συστήματα σκίασης Shadow: Εξοικονόμηση ενέργειας, προστασία από τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες-1

Κατακόρυφες Περσίδες

Οι κατακόρυφες περσίδες (στόρια) αποτελούσαν μέχρι πρότινος τον πιο παραδοσιακό τρόπο σκιάσης για επαγγελματικούς χώρους. Πλέον, έχουν γίνει μια από τις πρώτες επιλογές σκίασης των σύγχρονων και μοντέρνων κατοικιών. Εκτός από τις κλασικές επιλογές υφασμάτων, προσφέρονται custom-made λύσεις τόσο για την κάλυψη του τεχνικού κομματιού της σκίασης, όσο και του αισθητικού αποτελέσματος. Προσφέρουν μοναδικές γραμμές, ιδανική ορατότητα και σίγουρη προστασία από τον ήλιο, ενώ οι αμέτρητες επιλογές σε χρώματα και τύπους υφασμάτων, χειρισμών (ηλεκτροκίνητους ή χειροκίνητους) και χρωμάτων των αξεσουάρ, προσδίδουν μοναδική αίσθηση και πρακτικότητα στο χώρο.

Συστήματα σκίασης Shadow: Εξοικονόμηση ενέργειας, προστασία από τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες-2

Πάνελ

Το πάνελ είναι ο πλέον μοντέρνος τρόπος σκίασης για κάθε χώρο. Μέσα από τους μηχανισμούς ελεύθερης ή ελεγχόμενης λειτουργίας, την εφαρμογή και την πρακτικότητα του, το σύστημα σκιάσης πάνελ προσθέτει μία άλλη νότα στην καθημερινότητα. Οι συνδυασμοί αριθμού φύλλων και υφασμάτων είναι πραγματικά αμέτρητοι τόσο στο χρωματισμό, όσο και στους τύπους υφασμάτων. Μινιμαλισμός και κομψότητα στο σχεδιασμό με δυνατότητα άριστης προστασίας από τον ήλιο και εύκολο χειρισμό για κάθε ανάγκη σκιάσης μεγάλων επιφανειών.

Συστήματα σκίασης Shadow: Εξοικονόμηση ενέργειας, προστασία από τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες-3

Η εταιρεία Shadow δραστηριοποιείται στην κατασκευή, εφαρμογή και εμπορία ευρέος φάσματος συστημάτων σκίασης ενώ η υπεροχή της σε τεχνολογικό εξοπλισμό και τεχνογνωσία εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των προιόντων της.

Περισσότερες πληροφορίες: www.shadow.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή