Την εκμετάλλευση του Nikki Beach θα αναλάβει η ΗotelBrain

Την εκμετάλλευση του Nikki Beach θα αναλάβει η ΗotelBrain

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην τουριστική εκμετάλλευση του πολυτελούς ξενοδοχείου Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι ανέλαβε σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» ο όμιλος της ΗotelBrain που δραστηριοποιείται στον χώρο της ολιστικής διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο όμιλος θα ανακοινώσει άμεσα τη συμφωνία ένταξης του ξενοδοχείου στο χαρτοφυλάκιό του που ανέρχεται πλέον σε 189 μονάδες εντός και εκτός της χώρας. H συμφωνία αφορά την τουριστική εκμετάλλευση του ξενοδοχείου σε συνεργασία με τη Νikki Beach Hotels and Resorts ΕΜΕΑ και έχει χρονική διάρκεια 6 ετών.

Στα 97,1 εκατ. ο τζίρος της HotelBrain

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνολικός τζίρος των ξενοδοχείων που διαχειρίζεται ο όμιλος της HotelBrain άγγιξε πέρυσι τα 97,1 εκατ. ευρώ έναντι 72,8 εκατ. ευρώ το 2015. Επίσης, η μέση πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων κινήθηκε στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

Για τη φετινή σεζόν τα μηνύματα είναι θετικά με βάση τη μέχρι στιγμής εξέλιξη των κρατήσεων. Ο όμιλος δραστηριοποιείται σε 60 προορισμούς. Εκτός από την Ελλάδα έχει παρουσία σε Τουρκία, Λίβανο, Κύπρο, Σερβία, Μαυροβούνιο, Αυστρία και Ιταλία.

Ο όμιλος της ΗotelBrain αναπτύσσει από το 2016 και ένα νέο μοντέλο διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων. Την ανάπτυξη του νέου μοντέλου που έχει αναλάβει η θυγατρική της εταιρείας HotelBrain Capital απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων οι οποίοι προσδοκούν στη βιωσιμότητα και απόδοση των επιχειρήσεών τους χωρίς προαπαιτούμενη πλέον προσωπική εμπλοκή.

Στο πλαίσιο αυτό έχει, ήδη, δημιουργηθεί ένα χαρτοφυλάκιο τουριστικών καταλυμάτων, τα οποία μέσω της επένδυσης κεφαλαίων με τη σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών και την επανατοποθέτησή τους στην αγορά αυξάνεται η αναγνωρισιμότητα και η εμπορική αξία τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή