Νέα πολυτελή ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα

Νέα πολυτελή ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα πολυτελή ή και τύπου μπουτίκ ξενοδοχεία σχεδιάζουν να κατασκευάσουν επιχειρηματικοί όμιλοι σε δημοφιλείς προορισμούς της χώρας όπως είναι η Ρόδος, η Πάρος, η Αντίπαρος, η Ζάκυνθος και η Μάνη.

Ειδικότερα, η εταιρεία Λινδιακά Ξενοδοχεία Α.Ε. στις αρχές της εβδομάδας εξασφάλισε, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», την άδεια για την ανέγερση ξενοδοχείου 4 αστέρων σε έκταση 36 στρεμμάτων στη Λίνδο της Ρόδου. Στην Πάρο, στη θέση Πούντα, η εταιρεία ΕΚΤΕΡ έχει αναλάβει την κατασκευή ξενοδοχείου σε έκταση της εταιρείας Ενεργειακός Κόμβος Α.Ε. Επίσης, η εταιρεία Αντίπαρος Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε. εξασφάλισε άδεια για την ανέγερση νέας ξενοδοχειακής μονάδας με πισίνες στην Αντίπαρο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία Stone Village Resort A.E. προγραμματίζει την κατασκευή ξενοδοχείου 5 αστέρων με δυναμικότητα 90 κλινών στην περιοχή Καρδαμύλη του Δήμου Δυτικής Μάνης. Η μονάδα θα κατασκευασθεί σε έκταση 21 στρεμμάτων. Από την πλευρά της η εταιρεία Χαρούδα Βίλατζ ΑΤΕΞΤΕ προχωρεί στην ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας στον Δήμο Ανατολικής Μάνης. Στη Ζάκυνθο θα λειτουργήσει φέτος στα μέσα Μαΐου και η πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα Lesante Blu. Παράλληλα, άδεια χορηγήθηκε για τη δημιουργία, επίσης, στη Ζάκυνθο του διώροφου ξενοδοχείου κλασικού τύπου Seliria.

Στη Χάλκη ο Δήμος κατακύρωσε το αποτέλεσμα διαγωνισμού για την εκμίσθωση του δημοτικού ξενώνα στην εταιρεία Αρετάνασσα Ξενοδοχειακή και Εμπορική Ε.Ε. Από την πλευρά του ο Δήμος Καλαμάτας κατακύρωσε το αποτέλεσμα διαγωνισμού για την εκμίσθωση και αξιοποίηση του δημοτικού ακινήτου «Ξενοδοχείον Βασιλικόν» προκειμένου να χρησιμοποιηθεί και να λειτουργήσει ως ξενοδοχείο παραδοσιακού τύπου και με χρονική διάρκεια 25 ετών στην κ. Φρόσω Παπανικολάου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή