H Miele Hellas αναδείχθηκε ως superbrand του 2016

H Miele Hellas αναδείχθηκε ως superbrand του 2016

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Miele Hellas αναδείχθηκε ως το κορυφαίο brand του 2016 συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία “Ηλεκτρικά, Ηλεκτρονικά Είδη και Φωτισμός”, στα βραβεία Superbrands 2016.

Η βράβευση αυτή είναι το επιστέγασμα της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας να καινοτομεί, να ξεχωρίζει και να βρίσκεται κοντά στον καταναλωτή παραμένοντας πιστή στην βασική αρχή μας που συνοψίζεται στη φράση “Πάντα Καλύτερα”.

Ο διαγωνισμός “Corporate Superbrands Greece 2016”, εντάσσεται στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands και έχει ως σκοπό να αναδείξει, και αυτή τη φορά, τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα σε 39 κλάδους της οικονομίας.

Στο πλαίσιο των Corporate Superbrands 2016, αξιολογήθηκαν περί τις 1.500 εταιρικές επωνυμίες από Κριτική Επιτροπή και μόλις 273 αυτών προκρίθηκαν και αξιολογήθηκαν σε τελική φάση τόσο από την Κριτική Επιτροπή, όσο και μέσω έρευνας, από το καταναλωτικό κοινό, με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

α) Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας & Δύναμη Φήμης

β) Αξιοπιστία και Μακροχρόνια Συνέπεια

γ) Εταιρική Υπευθυνότητα

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή