Βραβείο στα Tourism Awards για το Skipper ONDECK

Βραβείο στα Tourism Awards για το Skipper ONDECK

2' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα σημαντικό βραβείο υποδεχόμαστε την Άνοιξη. Ένα βραβείο που ανήκει σε όλη την ομάδα και σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου που έχουν σαν όχημα επικοινωνίας το Skipper ONDECK.

Άλλωστε περί αυτού πρόκειται, το ONDECK αποτελεί ένα πολυδιάστατο μέσο επικοινωνίας διεθνών προδιαγραφών και βεληνεκούς. Με ισχυρούς δεσμούς στην πηγή των εξελίξεων, τα ναυπηγεία, τα ναυτικά σαλόνια, τους yacht designers, τους παράγοντες και τους πρωταγωνιστές. Ενα μέσο ενημέρωσης των δραστηριοτήτων στο χώρο του yachting και του Luxury industry, ένας κόμβος με αφετηρία την Ελλάδα και προορισμό όλο το κόσμο. Στόχος μας είναι να προβάλουμε τις δραστηριότητες του εγχώριου θαλάσσιου τουρισμού και συνάμα να ενημερώσουμε τους Ελλήνες για την δραστηριότητες, τις εξελίξεις, τις νέες τάσεις από το εξωτερικό.

Φέτος τολμήσαμε μεταξύ άλλων και συμμετείχαμε σε ένα ενδιαφέρον διαγωνισμό με υψηλό και υγιή ανταγωνισμό, τα Tourism Awards, πού εδώ και 4 χρόνια επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τις καλές πρακτικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες στον κλάδο. Κάθε χρόνο περισσότερα από 750 στελέχη και προσωπικότητες του ελληνικού τουρισμού συγκεντρώνονται προκειμένου να παραστούν στην τελετή απονομής. Οφείλω να πω οτι Skipper ONDECK δεν είναι απλά ένα περιοδικό και ένα web portal. Είναι ένα διεθνές Media Brand με ένα ισχυρό επικοινωνιακό οπλοστάσιο [ Print – Web – Portal – Digital – Social Media – Events – Boat Awards – ] ένας φορέας προβολής, ένας φάρος εξωστρέφειας του Ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού και του yachting industry. Ταυτόχρονα λόγω του διεθνούς χαρακτήρα, της συμμετοχής του (ως εκθέτης) σε διεθνή Yacht Shows καθώς και της αγγλικής έκδοσης έχει ταυτιστεί ως Μέσο Eνημερώσης της πλούσιας Ελληνικής δραστηριότητας στο εξωτερικό. Υπό αυτή την ιδιότητα έθεσε την υποψηφιότητα και στην κατηγορία "Θαλάσσιος Τουρισμός" και μαζί του όλοι οι συνεργάτες και οι Εταιρείες  που συνταξιδεύουμε σε Ελλάδα και εξωτερικό τα τελευταία χρόνια όπου και λάβαμε το bronze award.

Σε μια όμορφη και συγκινητική βραδιά στο Intercontinental παρουσία στελεχών από τον Τουρισμό και το επιχειρηματικό στερέωμα παραλάβαμε όλοι μαζί μια τιμητική διάκριση που έχει πολλαπλή σημασία για το yachting βάζοντας ένα στέρεο λιθαράκι στην γέφυρα που χτίζουμε εδώ και πολλά χρόνια, μεταξύ του χερσαίου και του θαλάσσιου επιχειρείν. 

Επί της ουσίας το Ανοιξιάτικο τεύχος (Spring Issue | Skipper ONDECK #045) αποτελεί μια σύνθεση όλων των παραπάνω και μάς πάει ένα βήμα παρακάτω. Στις σελίδες τους θα βρείτε επιτόπια ρεπορτάζ από τα πιο πρόσφατα και σημαντικά ναυτικά Σαλόνια Την δυναμική παρουσία των Ελλήνων και ταυτόχρονα όλα τα νέα από τη μεγάλη έκθεση «boot Dusseldorf». Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον Έλληνα διεθυντή της boot κ. Μιχελιδάκη. Ακολούθως φεύγουμε από τα Ευρωπαϊκά σύνορα και προσγειωνόμαστε στο Dubai, στη πιο σημαντική εκδήλωση της περιοχής GCC. Σε παράλληλο χρόνο προλογίζουμε και προβάλουμε το δικό μας 4ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο στο οποίο είμαστε για 3η συνεχή χρονιά official magazine. Όλα αυτά με πυρήνα τις νέες αφίξεις της ναυπηγικής κοινότητας που κάθε φορά δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή