Βάζει πωλητήριο στο ξενοδοχείο Ηνίοχος το ΤΑΙΠΕΔ

Βάζει πωλητήριο στο ξενοδοχείο Ηνίοχος το ΤΑΙΠΕΔ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλο ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται να διατεθεί προς πώληση το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», πρόκειται για την ξενοδοχειακή μονάδα Ηνίοχος δυναμικότητας 134 δωματίων, η οποία βρίσκεται επί της οδού Βερανζέρου 26. Το 3 αστέρων ξενοδοχείο θα διαθέσει εκ νέου προς πώληση μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας το ΤΑΙΠΕΔ.

Στο μεταξύ, η Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων ετοιμάζει την επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για την εκμίσθωση του ξενοδοχείου La Mirage που βρίσκεται επί της πλατείας Ομονοίας. Η προηγούμενη διαδικασία μέσω του ιστότοπου ηλεκτρονικών διαγωνισμών ακινήτων της ΕΤΑΔ και του ΤΑΙΠΕΔ ολοκληρώθηκε χωρίς να κατατεθεί προσφορά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για την επανάληψη του διαγωνισμού θα απαιτηθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα, γεγονός που αποκλείει τη επαναπροκήρυξή του εντός του τρέχοντος μήνα.

Εξάλλου, σε προκαταρκτικά στάδια βρίσκονται οι διαδικασίες άλλων δύο διαγωνισμών που αφορούν τη μακροχρόνια εκμίσθωση κτιρίων για ξενοδοχειακή χρήση. Πρόκειται για το πρώην Εσπέρια επί της οδού Σταδίου, τις διαδικασίες για το οποίο κινεί ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης και για το κτίριο ιδιοκτησίας του Αλληλοβοηθητικού Ταμείου Πρόνοιας των πρώην Εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας επί των οδών Πανεπιστημίου 4 και Κριεζώτου. Επιπλέον, η Εταιρεία Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας «Mπλε Κέδρος» προγραμματίζει τη κατασκευή νέου ξενοδοχείου 5 αστέρων σε ιδιόκτητη έκταση που διαθέτει στη συνοικία Μακρυγιάννη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή