Η Aegean, δεύτερη καλύτερη περιφερειακή αεροπορική στην Ε.Ε.

Η Aegean, δεύτερη καλύτερη περιφερειακή αεροπορική στην Ε.Ε.

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Aegean Airlines κατέλαβε τη δεύτερη θέση σε λίστα που δημοσιοποίησε η TripAdvisor με τις κορυφαίες περιφερειακές και χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη για το 2017. Οι λίστες για τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες καταρτίστηκαν με βάση τις κριτικές και τα σχόλια των χρηστών του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού οργανισμού στον κόσμο. Η αναφορά της ΤripAdvisor για την Aegean συνοδεύεται από σχόλιο ενός επιβάτη με τίτλο «Εξυπηρέτηση 5 αστέρων». Tην πρώτη θέση στην ίδια λίστα κατέλαβε η αεροπορική εταιρεία Jet2.com και την τρίτη η S7 Αirlines. Tη δεκάδα στη λίστα κατά σειρά προτίμησης συμπλήρωσαν οι εταιρείες Monarch, Air Malta, Norwegian, Volotea, Flybe, Thomson Airways και TUI fly.

Εξάλλου, στη λίστα με τις κορυφαίες μεγάλες εταιρείες στην Ευρώπη, την πρώτη θέση κατέλαβε η Aeroflot και ακολούθησαν οι Turkish Airlines, KLM Royal Dutch Airlines, Lufthansa, Swiss International Air Lines, Virgin Atlantic Airways, Finnair, Austrian Airlines, Aer Lingus, Icelandair.

Στη λίστα με τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο την πρώτη θέση κατέλαβε η Emirates και ακολούθησαν οι Singapore Airlines, Αzul, JetBlue, Air New Zealand, Korean Air, Japan Airlines, THAI Smile, Alaska Airlines και Caruda Indonesia. Eπίσης, η Emirates αναδείχθηκε ως η εταιρεία με την καλύτερη οικονομική και πρώτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο, η Air New Zealand ως η εταιρεία με την καλύτερη οικονομική θέση Premium και η Aeroflot ως η εταιρεία με την καλύτερη διακεκριμένη θέση. Ανά χώρα ως κορυφαία αεροπορική εταιρεία στην Αυστραλία αναδείχθηκε η Qantas, στον Καναδά η WestJet, στη Γαλλία η HOP!, στη Γερμανία η Lufthansa, στην Ινδία η Jet Airways, στην Ινδονησία η Garuda Indonesia, στην Ιαπωνία η Japan Airlines, στο Μεξικό η Interjet, στη Ρωσία η Aeroflot, στην Ισπανία η Volotea, στην Ταϊλάνδη η THAI Smile και στη Βρετανία η Jet2.com.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή