Ερχεται στην Αθήνα ο επικεφαλής της Best Western

Ερχεται στην Αθήνα ο επικεφαλής της Best Western

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην Αθήνα έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί στις αρχές Μαΐου ο κ. Ντέιβιντ Κονγκ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Best Western, μιας εκ των μεγαλυτέρων αμερικανικών ξενοδοχειακών αλυσίδων στον κόσμο με χαρτοφυλάκιο 4.200 μονάδων. Η επίσκεψη του κ. Κονγκ αναμένεται με αφορμή την πραγματοποίηση της εαρινής συνάντησης 100 υψηλόβαθμων στελεχών της Best Western στην ελληνική πρωτεύουσα. Την ευθύνη της διοργάνωσης θα έχει το ελληνικό γραφείο της Best Western, ο ρόλος του οποίου έχει αναβαθμιστεί από πέρυσι, αφού ανέλαβε την ανάπτυξη και την εκπροσώπηση της αλυσίδας σε 13 χώρες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Nα σημειωθεί ότι το 2016 έκλεισε με νέα αύξηση των διανυκτερεύσεων και των εσόδων για τα ξενοδοχεία της Best Western παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα. Ειδικά, στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, περιοχή ευθύνης του ελληνικού γραφείου, η παραγωγή υπερδιπλασιάστηκε. Οπως αναφέρει στη «Κ» η κ. Κάρολ Μάριοτ, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του ελληνικού γραφείου της Βest Western, το 2016 στα ξενοδοχεία της αλυσίδας στη χώρα μας καταγράφηκε αύξηση 125% τόσο στις διανυκτερεύσεις όσο και στα έσοδα, ενώ μέχρι στιγμής το 2017 διαπιστώνεται αύξηση που ξεπερνάει το 16%. Η παραγωγή του συστήματος κρατήσεων της αλυσίδας παγκοσμίως ξεπέρασε τα 2 δισ. δολ., αυξημένη κατά 21,3%, ενώ αντίστοιχη ήταν και η αύξηση των διανυκτερεύσεων που ξεπέρασαν τα 20 εκατ.

Κατά την τελευταία 5ετία, η αλυσίδα έχει αναπτυχθεί δυναμικά και από 1 brand έχει πλέον 7. Επίσης, εκτός από τις γνωστές κατηγορίες Best Western, Best Western Plus, Best Western Premier, τα τελευταία 2 χρόνια η αλυσίδα αναπτύσσεται παγκοσμίως και με τα ξενοδοχεία Executive Residensy, Vib, GL και BW Premier Collection, στοχεύοντας και σε υψηλότερες κατηγορίες ξενοδοχείων. Το πρώτο Vib ξενοδοχείο στην Αττάλεια της Τουρκίας εγκαινιάστηκε στις αρχές του 2017, ενώ έχει δρομολογηθεί η κατασκευή ακόμη 18 ξενοδοχείων. Τα 2 πρώτα Executive Residency ξενοδοχεία βρίσκονται σε ΗΠΑ και Κένυα, ενώ προγραμματίζεται η ένταξη επιπλέον 24 μονάδων το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, η soft brand κατηγορία BW Premier Collection περιλαμβάνει ξενοδοχεία που επιλέγονται με πολύ αυστηρότερα κριτήρια σε θέματα ποιότητας και προσφερόμενων υπηρεσιών και είναι αποκλειστικά 4 και 5 αστέρων. Στην περιοχή ευθύνης του ελληνικού γραφείου έχουν ήδη ενταχθεί 4 Premier Collection ξενοδοχεία, 2 εκ των οποίων στη Ζάκυνθο, ενώ παγκοσμίως η Best Western έχει ενεργοποιήσει πάνω από 50 μονάδες σε αυτήν την κατηγορία. Στα τέλη του 2016 η Best Western παρουσίασε και μία νέα επωνυμία ξενοδοχείων, τη SureStay Hotel Group. Μέσα σε λίγους μήνες έχει δρομολογηθεί η ένταξη 30 ξενοδοχείων στο νέο brand.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή