ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βραβεύθηκαν οι επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2017

Βραβεύθηκαν οι επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2017

Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, απονεμήθηκαν τα βραβεία «Best Workplaces» στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2017.

Την εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε το Great Place to Work® Hellas, με την συμμετοχή 500 περίπου προσκεκλημένων, τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι εκπρόσωποι Πολιτικών, Οικονομικών και Επιχειρηματικών Φορέων.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Great Place to Work® Hellas κος Δημήτρης Γ. Μαύρος, δήλωσε:

«Με τη σημερινή απονομή των  διακρίσεων σε 25 εταιρείες, ο θεσμός του  Great Place to Work® συμπληρώνει 15 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και βραβεύει  τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Οι διοικήσεις των βραβευόμενων επιχειρήσεων αξίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό της κοινωνίας γιατί κρατούν ζωντανή την ελπίδα και αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία το μέλλον. Η πρωτοφανής οικονομική κρίση και οι κακές πολιτικές επιλογές, δεν πτόησαν τις επιχειρήσεις που βραβεύονται σήμερα, οι οποίες επιμένουν και κρατούν το έμψυχο δυναμικό τους αφοσιωμένο, εμπνευσμένο και προσηλωμένο στις αξίες και τους στόχους της εταιρίας τους.

Τους αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια και ένα μεγάλο Μπράβο!

Μεταξύ άλλων βραβεία απένειμαν οι κκ Κωστής Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος Νέας Δημοκρατίας, τέως Υπουργός Ανάπτυξης, Γεώργιος Καββαθάς, Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ, Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Πρόεδρος Λέσχης Επιχειρηματικότητας, Σωτήρης Σταματίου, Πρόεδρος ΣΔΑΔΕ, Νάνσυ Παπαλεξανδρή, Ομότιμη Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, ΟΠΑ.

Οι 25 εταιρείες που βραβεύτηκαν για το 2017, χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους και είναι οι εξής:

Best Workplaces 2017

Κατηγορία πάνω από 251 εργαζόμενοι

Κατηγορία 50-250

εργαζόμενοι

Κατηγορία 20-49

εργαζόμενοι

1

Pfizer Hellas

1

AbbVie Φαρμακευτική

1

S.C. Johnson Hellas

2

Epsilon Net

2

Beiersdorf Hellas

2

PCS

3

DHL Express (Ελλάς)

3

3M Hellas

3

SAS Institute

4

MSD Greece

4

Xerox Hellas

4

Sleed

5

Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

5

MARS Greece

5

Goodyear Dunlop Ελλάς

6

Teleperformance Greece

6

Japan Tobacco International

7

Παπαστράτος

7

British American Tobacco Hellas

8

ICTS Hellas Security Solutions

8

Εμμ. Κουβίδης ΑΒΕΕ

9

Πλαίσιο Computers

9

Aenorasis

10

Online Sales

10

Μέλισσα Κίκιζας ABEE Τροφίμων

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για αυτές τις εταιρείες στο ακόλουθο link: http://www.greatplacetowork.gr/publications-and-events/blogs-and-news/766-best-workplaces-2017-

Η αξιολόγηση και βράβευση των εταιρειών έγινε για 15η συνεχή χρονιά, βασισμένη στα  αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, η οποία διεξάγεται σε ετήσια βάση από το Great Place to Work® Hellas με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece. Συμμετείχαν στην έρευνα εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν 33.480 εργαζόμενους.

Οι εταιρείες που βραβεύθηκαν στην εκδήλωση, είναι υποψήφιες για να μπουν στη λίστα των καλύτερων εταιρειών στην Ευρώπη οι οποίες θα βραβευθούν τον προσεχή Ιούνιο στο Παρίσι.

Χορηγοί της φετινής εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες Genesis Pharma (Χρυσός Χορηγός), PepsiCo, Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου. Χορηγός Επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Χορηγοί Κλαδικής Επικοινωνίας τα περιοδικά MarketingWeek και HR Professional, Υποστηρικτής Digital Services η Converge ICT Solutions & Services, Υποστηρικτής On-line Επικοινωνίας η Global Sustain και Υποστηρικτής της Εκδήλωσης η ICAP.