Την δεύτερη υψηλότερη θέση της λίστας Best Workplaces 2017 κατέκτησε η Beiersdorf Hellas

Την δεύτερη υψηλότερη θέση της λίστας Best Workplaces 2017 κατέκτησε η Beiersdorf Hellas

2' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δεύτερη θέση στην κατηγορία εταιριών με 50-250 εργαζομένους, στην ετήσια κατάταξη Best Workplaces, κατέκτησε η Beiersdorf Hellas, αποσπώντας μία ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και τον υψηλό βαθμό ικανοποίησης και φροντίδας των εργαζομένων. Η διάκριση της εταιρίας για δεύτερη συνεχή χρονιά αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών της για τη διαμόρφωση ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος, που εμπνέει τους ανθρώπους του και ευνοεί την επαγγελματική και προσωπική τους εξέλιξη.

Η έρευνα Best Workplaces από το Great Place to Work® Hellas πραγματοποιήθηκε για 15η συνεχή χρονιά και αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια έρευνα αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα. Η βράβευση της Beiersdorf Hellas πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης την Τετάρτη 26 Απριλίου.

«Είναι μεγάλη μας τιμή να βρισκόμαστε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κατάταξη με τις κορυφαίες εταιρίες στην Ελλάδα, όσον αφορά στο εργασιακό τους περιβάλλον, και μάλιστα έχοντας φέτος κατακτήσει τη δεύτερη υψηλότερη θέση. Η διάκριση αυτή της εταιρίας μας στα Best Workplaces 2017, μία διάκριση που έρχεται από τους ίδιους τους εργαζομένους, μας γεμίζει χαρά που οι προσπάθειές μας για το καλύτερο δυνατό εργασιακό περιβάλλον έχουν αποφέρει καρπούς, αλλά ταυτόχρονα μας γεμίζει και ευθύνη για το μέλλον για να συνεχίζουμε πάντα έτσι κι ακόμα καλύτερα», δήλωσε ο Θεόδωρος Πουλόπουλος, Country Manager της Beiersdorf Hellas.

Με επίκεντρο την Φροντίδα και γνώμονα τις υπόλοιπες βασικές αξίες της εταιρίας, Εμπιστοσύνη, Απλότητα και Τόλμη, η Beiersdorf Hellas εφαρμόζει ένα μοντέλο εργασίας που ενθαρρύνει, στηρίζει και σέβεται τους εργαζομένους. Στη Beiersdorf Hellas, οι ιδέες, ο ανοιχτός διάλογος, η αυτονομία και οι πρωτοβουλίες επιβραβεύονται. Αξίζει στο σημείο αυτό να αναφερθεί η λειτουργία της νέας πλατφόρμας Pearl Farm, όπου οι εργαζόμενοι ανταλλάσσουν ιδέες και επιβραβεύονται γι’ αυτές, καθώς και η δραστηριότητα της πρωτότυπης, εθελοντικής ομάδας υπαλλήλων «Morale Team», η οποία μέσα από μια σειρά δράσεων, φροντίζει για τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας εντός της εταιρίας. Μεταξύ των δράσεων αυτών, ενδεικτικά αναφέρονται η δημιουργία δωματίου «χαλάρωσης», η οργάνωση εκδηλώσεων στο πλαίσιο θεματικών ημερών, οι δραστηριότητες ευεξίας και οι ομαδικές δράσεις με σκοπό τη συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού.

Ταυτόχρονα, οι ενέργειες του προσωπικού ενισχύονται με πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης, όπως η οργάνωση εθελοντικών δράσεων των εργαζομένων, σε συνεργασία με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, αλλά και προγράμματα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

«Η διάκρισή μας αυτή στη δεύτερη θέση της λίστας Best Workplaces 2017 αποτελεί για εμάς το επιστέγασμα των προσπαθειών μας να δημιουργήσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που εμπνέει τον κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά. Στην Beiersdorf Hellas, εργαζόμαστε εντατικά για να προσφέρουμε στους εργαζομένους μας τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια καθημερινότητα δημιουργική, μια καθημερινότητα μέσα στην οποία εξελίσσονται επαγγελματικά αλλά και προσωπικά, ως μέλη μίας «δεμένης» ομάδας. Η επιβράβευση αυτή, που έρχεται από τους ίδιους, είναι απόδειξη ότι οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξεις. Ο πήχης για το μέλλον ανεβαίνει ακόμα υψηλότερα», ανέφερε η Λένα Μπόλλη, HR Business Partner Recruitment & Development της Beiersdorf Hellas.

Η έρευνα Best Workplaces 2017 πραγματοποιήθηκε με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School.  Η αξιολόγηση βασίστηκε σε ανώνυμα ερωτηματολόγια και στηρίχθηκε, κατά κύριο λόγο, στην άποψη που έχουν οι εργαζόμενοι για την εταιρεία τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή