Ακαδημία Γονέων WIND

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δημιουργία μιας πρωτότυπης ακαδημίας, αυτής των γονέων, προχώρησε η WIND για όλους τους εργαζόμενους της, αρχικά με παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών, στο πλαίσιο του προγράμματος δραστηριοτήτων και ευεξίας  EY WIND.

To πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ευεξίας EY WIND σχεδιάστηκε στο τέλος του προηγούμενου έτους από εργαζόμενους της εταιρείας με σκοπό τη συμμετοχή τους σε δραστηριότητες που έχουν οι ίδιοι προτείνει και περιλαμβάνει μια σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μαθήματα αυτοάμυνας και yoga, αντικαπνιστικά σεμινάρια και μουσικές συναντήσεις με στόχο την ενίσχυση του ευ ζην. Σήμερα εμπλουτίζεται με ακόμα μία σημαντική πρωτοβουλία, την Ακαδημία Γονέων, καθώς είναι αντιληπτή και σεβαστή η δυσκολία να συνδυάζει κανείς τον πιο σημαντικό ρόλο, αυτόν του γονέα, με την επαγγελματική σταδιοδρομία.

Ακαδημία Γονέων WIND-1

Σε συνεργασία με τη Life Clinic Group, και τη διακεκριμένη εισηγήτρια Δρ Νάνσυ Μαλλέρου, περισσότεροι από 150 εργαζόμενοι της εταιρείας παρακολουθήσαν την πρώτη φάση της ακαδημίας γονέων, η οποία θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις συνεδρίες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους γονείς στη σύγχρονη κοινωνία μας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND Ελλάς, Ιωάννα Τσίτουρα σε πρόσφατη δήλωση της: «Με το πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ευεξίας EY WIND, η καθημερινότητά μας αλλάζει και γίνεται συνεχώς καλύτερη για όλους μας! Η μεγάλη συμμετοχή στο πρόγραμμα και ο ενθουσιασμός όλων μας, δημιουργεί στέρεες βάσεις για τη συνέχεια. Για την WIND ο ρόλος του γονιού και η διάσταση οικογένεια έχουν τον δικό τους ξεχωριστό χώρο, με θετικές προεκτάσεις για όλο το οικοσύστημά μας και για την κοινωνία ευρύτερα.»

Στη νέα ενότητα αναφέρθηκε και η Δρ Νάνσυ Μαλλέρου, ιδρύτρια της πρωτοπόρου και εξειδικευμένης στο corporate Well being εταιρείας Life Clinic Group που όπως σημείωσε: «Ο δείκτης ευτυχίας του κάθε εργαζομένου είναι άμεσα συνδεδεμένος με την παραγωγικότητα του. H WIND λαμβάνοντας υπόψη της τις προκλήσεις εντός και εκτός του χώρου εργασίας επενδύει στους ανθρώπους της και εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι για την συνεργασία μας.»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή