Συμμετοχή ΕΤΕ σε καινοτόμες εταιρείες

Συμμετοχή ΕΤΕ σε καινοτόμες εταιρείες

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συμμετοχή σε δύο νέες δυναμικές μικρές εταιρείες, στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds για την ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα. Πρόκειται για την Covve και τη Mist.io. Αναλυτικότερα, η Covve είναι καινοτόμος ψηφιακή εφαρμογή που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που είναι οργανωμένο το επαγγελματικό αρχείο επαφών του χρήστη, δίνοντας τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και εταιρείες να αξιοποιήσουν το δίκτυο των επαφών τους. Συνδυάζει λειτουργίες διαχείρισης επαγγελματικών επαφών, αξιοποίησης προσωπικών επαφών και διεύρυνσης του επαγγελματικού κύκλου. Το προϊόν χρησιμοποιείται από χιλιάδες επαγγελματίες, κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία, καθώς επίσης και σε επιχειρηματικά κέντρα της Σιγκαπούρης και του Ντουμπάι.

H Mist.io είναι μια πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες πληροφορικής μεσαίων και μεγαλύτερων επιχειρήσεων να διαχειριστούν ολόκληρη την υποδομή των συστημάτων τους μέσα από μία μόνο οθόνη. Η Mist.io υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριακών και τεχνολογικών υποδομών, το οποίο περιλαμβάνει δημόσια και ιδιωτικά clouds, containers, hypervisors και bare metal servers. Οι πελάτες της περιλαμβάνουν εταιρείες τεχνολογίας και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών κυρίως από τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και την Ευρώπη.

Το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας περιλαμβάνει δράσεις ανάδειξης και προβολής καινοτόμων ιδεών και έργων, εκπαίδευσης και καθοδήγησης ομάδων, παροχής υποδομών, δικτύωσης και χρηματοδότησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή