ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα σειρά αντηλιακών προσώπου APIVITA SUNCARE

Νέα σειρά αντηλιακών προσώπου APIVITA SUNCARE

Τι συμβαίνει όταν ο θαυμαστός κόσμος της μέλισσας παντρεύεται με το θαλασσινό βασίλειο της Μεσογείου?  Την απάντηση δίνει η APIVITA με τη νέα σειρά αντηλιακών προσώπου APIVITA SUNCARE.

Το καλοκαίρι βρίσκεται μια ανάσα μακριά και οι καθημερινές ανάγκες του προσώπου για ενυδάτωση αυξάνονται κατακόρυφα. Τις ανάγκες αυτές έρχεται να καλύψει η νέα σειρά αντηλιακών προσώπου της APIVITA που εγγυάται την προστασία και διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας, κάτω από τον ήλιο.

Μετά από 6 χρόνια έρευνας και συνεργασία με κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα  αλλά και τη μελέτη 100 γονιδίων που σχετίζονται με τις λειτουργίες του δέρματος, η εταιρεία παρουσιάζει μια παγκόσμια φυσική καινοτομία, το σύμπλοκο 3D PRO-ALGAE.

Η συγκεκριμένη φόρμουλα συνδυάζει τις φωτοπροστατευτικές ιδιότητες της πρόπολης – που η APIVITA ανέδειξε το 2011 – με ένα πολυδύναμο μικροφύκος της Μεσογείου, το Nannochloropsis  Gaditana.

Πρόκειται για έναν συνδυασμό που προστατεύει και διατηρεί την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας κάτω από τον ήλιο, ενισχύοντας την πυκνότητα και την ελαστικότητά της.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι με καθημερινή χρήση της νέας σειράς αντηλιακών προσώπου για 28 ημέρες , το επιδερμίδα εμφανίζεται κατά 90% πιο γεμάτη και σφριγηλή και 95% πιο ελαστική και ενυδατωμένη.

Πιστή στην «πράσινη» κοσμητολογία, η APIVITA δημιουργεί την πρώτη φυσική σειρά ολιστικής αντηλιακής προστασίας, με εξειδικευμένη δράση κατά των ρυτίδων, των πανάδων και της λιπαρότητας.

Η σειρά έχει πολύ υψηλά ποσοστά φυσικότητας στα προϊόντα, στα οποία δεν περιέχονται σιλικόνες σε μια προσπάθεια σεβασμού της επιδερμίδας και το περιβάλλοντος .

Παράλληλα, προστατεύει αποτελεσματικά από τη φωτογήρανση, ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στον ήλιο ενώ προσφέρει ενυδάτωση σε βάθος.