Συνεργασία ΕΒΕ και epixeiro.gr

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (ΕΒΕ) και η επιχειρηματική πύλη του epixeiro.gr ξεκινούν μια στρατηγική συνεργασία με στόχο να αναδείξουν επιχειρηματικές ιδέες και πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται στην Ελλάδα.

Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η ενίσχυση του ρόλου της επιχειρηματικότητας στην οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας, καθώς και η προβολή και η προάσπιση των ιδεών και των πρακτικών που υποστηρίζουν την επιτυχημένη επιχειρηματικότητα.

Φέτος, το epixeiro.gr θα υποστηρίξει τους νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας, παρέχοντάς τους δημοσιότητα και προβολή μέσω της ηλεκτρονικής πύλης του, η οποία απευθύνεται σε ευρύ επιχειρηματικό κοινό.

Το 2012, το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ξεκίνησε το ετήσιο πρόγραμμα βράβευσης της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Κάθε χρόνο οι βραβευθέντες λαμβάνουν άτοκη χρηματοδότηση, καθοδήγηση και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών επιχειρηματικής υποστήριξης.

Το βραβείο απευθύνεται σε νέους και υφιστάμενους επιχειρηματίες των οποίων τα επιχειρηματικά σχέδια επικεντρώνονται στη δημιουργία εσόδων και θέσεων εργασίας στην Ελλάδα.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τον διαγωνισμό του τρέχοντος έτους έχει πλέον ολοκληρωθεί και οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο του 2017.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή