22 Ιουνίου η επαναλειτουργία του πρώην Les Lazaristes

22 Ιουνίου η επαναλειτουργία του πρώην Les Lazaristes

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τις 22 Ιουνίου προγραμματίζει η Ζeus International να επαναλειτουργήσει, με διαφορετικό όνομα, το 5 αστέρων ξενοδοχείο Les Lazaristes στη Θεσσαλονίκη.

To ξενοδοχείο ιδιοκτησίας της Hellas Capital είχε κλείσει πριν από περίπου 20 ημέρες μετά την αποχώρηση της Domotel Hotels and Resorts από τη διαχείριση της λειτουργίας του. Το ξενοδοχείο θα ανοίξει από τη Zeus, που ανέλαβε τώρα τη λειτουργία του, μετά την ολοκλήρωση μικρής κλίμακας εργασιών στις εγκαταστάσεις του. Να σημειωθεί ότι η Zeus –που παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχείων– με τη συνεργασία του αμερικανικού ομίλου της Wyndham τρέχει, ήδη, στην Ελλάδα τη λειτουργία 3 μονάδων, του Wyndham Grand Athens στην Αθήνα καθώς και των Wyndham Loutraki Poseidon Resort και Ramada Loutraki Poseidon Resort στο Λουτράκι. Επιπλέον, η Ζeus έχει κλείσει συμφωνία για την ένταξη στον όμιλο άλλων 2 ξενοδοχείων του Mare Nostrum Hotel Club Thalasso στην περιοχή Βραυρώνα και του Αquamarina στην περιοχή Μάτι. Από τις αρχές του 2018 στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Wyndham το πρώτο ξενοδοχείο θα μετονομασθεί σε Ramada Plaza Attica Riviera και το δεύτερο σε Wyndham Garden Attica Riviera. Παράλληλα, η Ζeus δραστηριοποιείται σε Κύπρο, Ρουμανία και Βουλγαρία.

Σε ό,τι αφορά το αρχιτεκτονικό και κατασκευαστικό τμήμα της Ζeus, έχει συμμετάσχει τα τελευταία 15 χρόνια στη μελέτη, ανακατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση ξενοδοχειακών μονάδων συνολικού κόστους άνω του 1 δισ. ευρώ. Στο μεταξύ, έως το τέλος του μήνα θα λειτουργήσει η εταιρεία Πυθαγόρειο ΑΕΞΤΕ την τρίτη της ξενοδοχειακή μονάδα στην Αθήνα. Το νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων με την επωνυμία Kubic Athens Hotel θα λειτουργήσει σε κτίριο το οποίο βρίσκεται δίπλα στο Εθνικό Θέατρο και ενοικίασε η ξενοδοχειακή εταιρεία για 24 χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή