ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ομιλία του επικεφαλής οικονομικού αναλυτή της Allianz στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

profdrheise

«Οι προοπτικές της Ευρώπης σε αβέβαιους καιρούς» είναι το θέμα της ομιλίας που θα πραγματοποιήσει ο Prof. Dr. Michael Heise, Επικεφαλής Οικονομικός Αναλυτής της Allianz SE, κατά τη διάρκεια δείπνου που θα παραθέσει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στις 23 Ιουνίου, στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μελών του.

Την ομιλία του κ. Heise θα παρακολουθήσουν παράγοντες της οικονομικής, πολιτικής και πολιτειακής κοινότητας της χώρας, εκπρόσωποι των επιχειρήσεων – μελών του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, στελέχη μεγάλων γερμανικών και ελληνικών εταιριών, καθώς και εκπρόσωποι φορέων της αγοράς.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, κ. Μιχάλης Μαΐλλης, ο Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. κ. Peter Schoof και o Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Γερμανικών Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων, Δίκτυο Διμερών Εμπορικών Επιμελητηρίων Εξωτερικού, Dr. Volker Treier.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί για πληροφορίες να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στα τηλ. 210 6419038, 210 6419018 και 210 6419025.