Τεχνική Υποστήριξη για την καταπολέμηση της διαφθοράς στην Ελλάδα

Τεχνική Υποστήριξη για την καταπολέμηση της διαφθοράς στην Ελλάδα

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τομέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς του ΟΟΣΑ θα διοργανώσει Συνέδριο Διαβούλευσης στην Αθήνα στις 26-28 Ιουνίου 2017 και στη Θεσσαλονίκη στις 29-30 Ιουνίου 2017 με στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με τους κινδύνους διαφθοράς στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και να προωθήσει την αξιολόγηση του κινδύνου διαφθοράς στην ελληνική βιομηχανία και τις ελληνικές επιχειρήσεις. Ο ΟΟΣΑ έχει δεσμευτεί να στηρίξει την Ελληνική Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς και άλλες Αρχές, και να παρέχει τεχνική υποστήριξη για την εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου Δράσης της Ελλάδας κατά της Διαφθοράς σε ζητήματα που αφορούν τον ιδιωτικό τομέα.

Το Συνέδριο αυτό θα συγκεντρώσει διεθνείς εμπειρογνώμονες από τον ΟΟΣΑ και τα κράτη-μέλη του, καθώς και την Ελληνική Κυβέρνηση και έμπειρους επαγγελματίες του ιδιωτικού τομέα με μεγάλη εμπειρία σε θέματα αξιολόγησης κινδύνου διαφθοράς.

Κάθε μέρα του Συνεδρίου προσαρμόζεται στις ανάγκες των διαφόρων ενδιαφερόμενων φορέων του ιδιωτικού τομέα:

  • Όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς που επιθυμούν να μάθουν για τους κινδύνους διαφθοράς στην ελληνική βιομηχανία.
  • Επιχειρήσεις κάθε μεγέθους που επιθυμούν να καταρτίσουν ή να βελτιστοποιήσουν την υπάρχουσα αξιολόγηση κινδύνων διαφθοράς.
  • Επιχειρηματικοί Οργανισμοί και Επαγγελματικές Ενώσεις που επιθυμούν να καθοδηγήσουν τις επιχειρήσεις, ώστε αυτές να διεξάγουν αξιολογήσεις κινδύνου διαφθοράς ή που επιθυμούν να ξεκινήσουν τομεακές αξιολογήσεις κινδύνου διαφθοράς.

Ο τρόπος των παρουσιάσεων θα είναι εξαιρετικά διαδραστικός με πραγματικά παραδείγματα και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης που θα σας προσφέρουν πολύτιμες και πρακτικές οδηγίες, οι οποίες δύνανται να εφαρμοστούν στην εταιρεία σας, την επιχειρηματική οργάνωση ή την ένωσή σας. Οι περισσότερες συνεδρίες θα αντλήσουν υλικό από το Σχέδιο του ΟΟΣΑ "Επισκόπηση Κινδύνου και Κατευθυντήριες Γραμμές για την Αξιολόγηση των Κινδύνων διαφθοράς στις Ελληνικές Επιχειρήσεις".

Οι συμμετέχοντες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σύνολο ή μέρος του Συνεδρίου παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν μέχρι την 21η Ιουνίου 2017 με τη Χριστίνα Αναγνωστοπούλου ([email protected] / +30 21 03 40 12 26). Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο παρακαλώ πολύ όπως επικοινωνήσετε με την Χριστίνα Τρεμόντι ([email protected] / +30 21 03 40 12 27) ή με την Claire Leger ([email protected] / +33 1 45 24 78 47).

Χώροι διεξαγωγής του Συνεδρίου:

  • Αθήνα– Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος, γωνία Εδουάρδου Λω και Σταδίου
  • Θεσσαλονίκη– Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, Βασιλέως Γεωργίου 1 

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή