Η εταιρία PNOEE εισάγει πρώτη στην Ελλάδα την περίοδο δοκιμής, στην αγορά του στρώματος

Η εταιρία PNOEE εισάγει πρώτη στην Ελλάδα την περίοδο δοκιμής, στην αγορά του στρώματος

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εταιρία Pnoee (προφέρεται όπως η λέξη «Πνοή») ιδρύθηκε στην Ελλάδα με όραμα να χαρίζει γλυκά όνειρα σε όλο και περισσότερους ανθρώπους. Για να το καταφέρει, εισάγει νέες πρακτικές στην αγορά του στρώματος που ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ξεκίνησε από μια ομάδα νέων ανθρώπων που είδαν τα πράγματα διαφορετικά. Βγαίνοντας από τα στερεότυπα και τον κλασικό τρόπο διάθεσης στρωμάτων, ακολουθούν ένα καινοτόμο εμπορικό μοντέλο.

Το μοντέλο αυτό προβλέπει την κατασκευή ενός μοναδικού στρώματος απαράμιλλης ποιότητας και σχεδίασης που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους. Ανταγωνιστική τιμή. Αποκλειστική διάθεση μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (www.pnoee.com) και περίοδο δοκιμής για 30 νύχτες.

Μέσα σε λίγες ημέρες μετά την παραγγελία ο αγοραστής παραλαμβάνει στην πόρτα του, δωρεάν, το νέο του στρώμα. Μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου, αποφασίζει εάν θα κρατήσει το νέο του στρώμα ή θα το επιστρέψει παίρνοντας χωρίς δυσκολία, όλα τα χρήματά του πίσω, χωρίς καμία κράτηση ή κρυφή επιβάρυνση.

Το μοναδικό στρώμα της PNOEE είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας και εξέλιξης. Μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η προσαρμοστικότητα στο 90% περίπου των σωματότυπων. Το ποσοστό αυτό προέκυψε συγκεντρώνοντας τις απόψεις πάνω από 1.000 μοναδικών ατόμων που το δοκίμασαν.

Το στρώμα PNOEE το χαρακτηρίζει η απουσία οποιουδήποτε μετάλλου. Είναι κατασκευασμένο από συνδυασμό τόσο φυσικών υλικών (καουτσούκ, βαμβάκι) όσο και υλικών νέας τεχνολογίας όπως το visco-elastic foam και διαφόρων άλλων τύπων foams.

Το μαξιλάρι κατασκευάζεται από 100% Visco-elastic foam και μπορεί να «αγκαλιάσει» και να στηρίξει απόλυτα τον αυχένα σας. Το κάλυμμά του είναι βαμβακερό, 100% αδιάβροχο και παρέχει προστασία από τα ακάρεα.

Η εταιρία PNOEE εισάγει πρώτη στην Ελλάδα την περίοδο δοκιμής, στην αγορά του στρώματος-1

Επιπλέον, το βρεφικό στρώμα ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία σχεδίασης και χρήσης υλικών με το στρώμα Pnoee , έτσι ώστε να προσφέρετε τις ιδανικές συνθήκες ξεκούρασης και χαλάρωσης στο παιδί σας.

 

Η εταιρία PNOEE εισάγει πρώτη στην Ελλάδα την περίοδο δοκιμής, στην αγορά του στρώματος-2

Τέλος, τα αξεσουάρ της εταιρείας όπως τα 100% αδιάβροχα κατωσέντονα από οργανικό βαμβάκι, συμπληρώνουν τα στοιχεία που σας προσφέρουν τον τέλειο ύπνο παρέχοντας παράλληλα προστασία και μακροζωία στο στρώμα σας.

 

Η εταιρία PNOEE εισάγει πρώτη στην Ελλάδα την περίοδο δοκιμής, στην αγορά του στρώματος-3

Οφέλη του καινοτόμου εμπορικού μοντέλου για τον αγοραστή

Εξοικονόμηση χρόνου – ένα και μόνο μοντέλο που ταιριάζει στο 90% των σωματότυπων, χωρίς να χρειάζεται δοκιμή πολλών μοντέλων σε διαφορετικά καταστήματα

Εξοικονόμηση χρημάτων – διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.pnoee.com και παράδοση στο χώρο σας, δωρεάν, χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε μετακίνηση

Ανταγωνιστική τιμή –  δεν επιβαρύνεται από τα αναγκαία κόστη της παραδοσιακής λιανικής διάθεσης ή της προμήθειας μεσαζόντων

Μείωση του άγχους  – τόσο η δοκιμαστική περίοδος όσο και η δυνατότητα επιστροφής, τον απαλλάσσει από το άγχος που προξενεί η σκέψη ότι η επιλογή του θα τον ακολουθεί για τα επόμενα 10 χρόνια τουλάχιστον

Επισκεφτείτε τώρα τη ιστοσελίδα της εταιρίας ή καλέστε στο 210-8973000 για περισσότερες πληροφορίες, ενώ επωφεληθείτε από την καλοκαιρινή προσφορά έκπτωσης €100 για κάθε αγορά στρώματος ενηλίκων PNOEE μέχρι 31/8/2017.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή