Συνεργασία ENGIE και ΗΡΩΝ με την Εθνική Λυρική Σκηνή για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες

Συνεργασία ENGIE και ΗΡΩΝ με την Εθνική Λυρική Σκηνή για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν στην Ελλάδα, το Ίδρυμα ENGIE και ο ΗΡΩΝ υπέγραψαν συμφωνία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (GNO), για τη χορηγία παραστάσεων όπερας που απευθύνονται σε παιδιά.

Το Ίδρυμα ENGIE και ο ΗΡΩΝ θα στηρίξουν την παραγωγή των παιδικών παραστάσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και θα απευθύνουν κάλεσμα  σε νέους που προέρχονται από μειονεκτικές και μεταναστευτικές οικογένειες, χάρη σε συμφωνία με τοπικές ΜΚΟ. Η υποστήριξη της κοινωνικής ένταξης και της πρόσβασης στον πολιτισμό για όλους ικανοποιεί τις βασικές αξίες της ENGIE και της HERON.

Η υπογραφή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Gérard Mestrallet, Προέδρου του Ιδρύματος ENGIE και Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ENGIE, του κ. Αθανάσιου Θεοδωρόπουλου, Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Λ.Σ., καθώς και των κκ. Γιώργου Κούβαρη, Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της HERON, και  κ. Γιώργου Δανιόλου, Διευθύνοντος Συμβούλου  ENGIE HELLAS & ΗΡΩΝ.

Τον Ιανουάριο του 2017, η ENGIE κέρδισε  μια πενταετή σύμβαση συνολικής διαχείρισης εγκαταστάσεων για το νέο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (SNFCC) στην Αθήνα, όπου βρίσκεται η Εθνική Λυρική Σκηνή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή