Η HotelBrain, κορυφαία εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ευρώπη

Η HotelBrain, κορυφαία εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ευρώπη

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τρίτη διαδοχική χρονιά, ο τίτλος της κορυφαίας εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ευρώπη ανήκει σε ελληνικά χέρια. Οπως προέκυψε κατά την απονομή των 24ων ετήσιων World Travel Awards, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, η ελληνική HotelBrain ανακηρύχθηκε η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ευρώπη (Europe’s Leading Hotel Management Company), αλλά και στην Ελλάδα. Η φετινή εκδήλωση έλαβε χώρα στο ρωσικό Μουσείο Εθνογραφίας, με την HotelBrain να αναδεικνύεται νικήτρια στην κατηγορία της, εν μέσω διεθνούς ανταγωνισμού, όπως οι εταιρείες Xotels, Interstate Europe Hotels & Resorts και Michels & Taylor. Παράλληλα, η HotelBrain διεκδίκησε και ανέλαβε τη διοργάνωση και φιλοξενία της επόμενης τελετής των World Travel Awards, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα. Η εν λόγω διοργάνωση κρίνεται ως σημαντικός πόλος για περαιτέρω τουριστική προβολή της χώρας, καθώς τυγχάνει μεγάλης δημοσιότητας από τα διεθνή τουριστικά μέσα, ενώ σε αυτήν συμμετέχουν κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας αγοράς τουρισμού.

Ο πρόεδρος και ιδρυτής της HotelBrain, Πάνος Παλαιολόγος, ανέφερε σχετικά ότι «η βράβευσή μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως η κορυφαία εταιρεία management ξενοδοχείων από τα World Travel Awards, τα “Οσκαρ του τουρισμού”, αποτελεί για εμάς μια ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση και επιβράβευση των προσπαθειών της ομάδας της HotelBrain, στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον της ευρωπαϊκής αγοράς. Αυτή τη χρονιά, εκτός από τα βραβεία μας, φέρνουμε στην Ελλάδα και τη διοργάνωση των World Travel Awards, την οποία για το 2018 θα αναλάβει η HotelBrain».

Η HotelBrain διαχειρίζεται 190 ξενοδοχεία σε δέκα χώρες σε διεθνές επίπεδο μεταξύ των οποίων και δεκάδες στην Ελλάδα, αναπτύσσοντας για λογαριασμό των ξενοδόχων/ιδιοκτητών μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών, με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης του ακινήτου τους. Στην Ελλάδα υπάρχουν 26 τουριστικές μονάδες, τόσο στη νησιωτική χώρα (π.χ. Κρήτη, Σπέτσες, Σαντορίνη, Πάρος, Πόρος κτλ.) όσο και στην ενδοχώρα (π.χ. Πόρτο Χέλι, Μονεμβασιά, Πρέβεζα, Εύβοια). Πρόκειται για ξενοδοχεία, τα οποία μισθώνει και εκμεταλλεύεται η ίδια, μέσω της θυγατρικής της HotelBrain Capital. Απώτερος στόχος είναι ο εμπλουτισμός του συγκεκριμένου χαρτοφυλακίου, προκειμένου ο αριθμός των υπό διαχείριση ξενοδοχείων να αγγίξει τα 60 σε όλη την Ελλάδα. Ο όμιλος HotelBrain έχει επίσης και συμβουλευτικό βραχίονα, την HotelBrain Consulting.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή